archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Berishaj do të ndikojnë në pasurimin e përvojave pedagogjike dhe shkencore të këtyre universiteteve Në po këtë takim diskutimi u materializua edhe me nënshkrimin e një Marrëveshjeje e Bashkëpunimit gjë e cila ishte paraparë kohë më parë Ndër tjera jo Marrëveshje parasheh edhe Kjo marrëveshje parasheh 1 Propozimet e përbashkëta të hulumtimit 2 Shkëmbimet e studentëve dhe stafit mësimdhënës 3 Shkëmbimit të publikimeve dhe informatave të tjera shkencore 4 Organizimin e konferencave të përbashkëta shkencore 5 Pjesëmarrjen në veprimtari sportive dhe kulturore 6 Programet afat shkurta akademike 7 Shkëmbimin e stafit administratës bibliotekave shërbimeve etj Kjo Marrëveshje e Bashkëpunimit nuk e kufizon bashkëpunimin ndërmjet universiteteve respektive vetëm në fushat e sipër cekura Gatishmëria për bashkëpunim do të vazhdojë edhe me aktivitete tjera të cilat mund të dalin në sipërfaqe gjatë procesit e që do të formalizohen përmes anekseve në këtë Marrëveshje Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Nenshkruhet-marreveshja-ndermjet-Universitetit-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  britanik Ian Cliff ku u diskutua për gjendjen e përgjithshme në Universitetin e Prishtinës Rektori u d Berishaj e informoi detajisht për hapat e ndërmarrë në drejtim të ruajtjes së vazhdimësisë së funksionalitetit institucional të UP së si dhe avancimit të cilësisë së punës pedagogjike e shkencore në Universitet Ambasadori Cliff e inkurajoi menaxhmentin që të vazhdojë me hapat e ndërmarrë në drejtim të rritjes së transparencës në Universitetin e Prishtinës Ai potencoi përkrahjen e Ambasadës Britanike për Universitetin e Prishtinës duke vënë theksin në vazhdimin e bashkëpunimit si në projektet ekzistuese por edhe më gjerë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-%28u-d-%29-Berishaj-priti-ne-takim-Ambasadorin.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës 23 prill 12 00 Më datë 22 Prill 2014 Prorektorja për zhvillim dhe cilësi Prof Merita Berisha dhe stafi i Zyrës për Zhvillim Akademik morën pjesë në takimin e ekspertëve vlerësues në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës për të përcjellur në mënyrë të drejtpërd 2015 2016 Hubert H Humphrey Fellowship Program 22 prill 12 00 The application season is now open The application deadline is Friday August 1 2014 The Hubert H Humphrey Fellowship Program brings accomplished mid leve Nën udhëheqjen e Prorektorës për Zhvillim dhe Cilësi Prof Merita Berisha U organizua takimi i radhës i Komisionit Qendror për Sigurimin e Cilësisë KSC 18 prill 12 00 Më datën 17 Prill 2014 u organizua takimi i dytë me radhë i Komisionit Qendror për Sigurim të Cilësisë Temat kryesore të cilat u shtjelluan nga ky komision ishin procesi i ri akreditimit institucional procesi i akreditimit dhe ri akreditimit t 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=48 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Stiftung GIZ Prishtina IPS Alumni Kosova Ost Ausschuss der Deutschen Wirtschaft Sprachlernzentrum Prishtina Konrad Adenauer Stiftung DAAD ProCredit Bank The University of Sheffield Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale Iniciativa e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut YIHR Qendra per Trajnim dhe Zhvillim PTK BKT Banka Kombëtare Tregtare KosovaJob Aleanca Franceze në Prishtinë Qendra e Trajnimit KEK Raiffeisen Bank FINCA RSM COMPANY sh p k Kos Invest Përfitoni nga prezentimet e institucioneve në kuadër të Panairit të Karrierës Amfiteatri i Fakultetit të Filologjisë Kati II në afërsi të bibliotekës 11 00h 11 55h Fondi Kosovaro Amerikan për Edukim KAEF bursa për Amerikë 12 00h 12 55h American Advising Center Informata rreth kurseve përgaditore dhe testit përfundimtar për TOEFL GRE GMAT 13 00h 13 55h Portali i Punës Portal Pune Ndërmjetësimi në punësim 14 00h 15 00h Zyra për Marrëdhënie me Jashtë e UP së mundësi për përfitim të bursave Universiteti Veror i Prishtinës Kupto më shumë rreth kurseve të UVP së Po ashtu do të ekzistojë këndi për këshillim rreth përpilimit të CV së dhe këndi për këshilla rreth përgatitjes së letrës motivuese ku studentët dhe të diplomuarit do të mund të merrin informata për mënyrat e përgatitjes së këtyre dokumenteve Agjenda e Prezentimeve Ju mirëpresim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/PANAIRI-I-KARRIERES---7-MAJ-2014.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  për studentët 05 maj 12 00 Studentët të cilët nuk janë përfitues të bursës universitare në bazë të vendimit të Këshillit Drejtues të UP së të datës 27 04 2014 mund të parashtrojnë ankesë brenda afatit prej 7 shtatë ditësh që nga shpallja e këtij njoftimi Ankesa duhet të paraqitet në fakultetin përkatës Për të parë listat e studentëve të cilët kanë fituar bursë Universitare për vitin akademik 2013 2014 klikoni në linkun e mëposhtëm BUSRAT UNIVERSITARE PËR VITIN AKADEMIK 20103 2014 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines-rrit-numrin-e-Bursave-pe.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  prezantuan programet Bachelor dhe Master të studimit të cilat ju janë nënshtruar procesit të vlerësimit për ri akreditim Këto programe janë Prodhim Bimore Bachelor Pemëtari me Vreshtari Master Hortikulturë Master Lavërtari me Perimtari Master Agroekonomi Master Gjatë takimit iniciues u diskutua rreth shfrytëzimit të mundësive për të krijuar bashkëpunime me laboratore dhe institute të ndryshme që funksionojnë në kuadër të Universitetit të Prishtinës por edhe jashtë Universitetit Ky bashkëpunim të realizohet me qëllim të shfrytëzimit të ndërsjellët të kapaciteteve të ndryshme fizike për tu mundësuar studentëve por edhe stafit të Fakultetit të kanë qasje më të mirë në punën shkencore dhe hulumtuese Ekipi vlerësues ndërkombëtar ishte i interesuar të dëgjonte për procedurat e zhvillimit të programeve të studimit ku me këtë rast Prorektorja për zhvillim dhe cilësi prof Merita Berisha dhe Drejtori i Zyrës për Zhvillim Akademik Prof Hysen Bytyçi prezantuan në pika të shkurta ecurinë e zhvillimit të proceduarve për zhvillim të programeve të studimit në Universitetin e Prishtinës proces në të cilin marrin pjesë jo vetëm personeli akademik dhe administrativ i njësive akademike por edhe studentët me vlerësimin e lëndëve varësisht nga programet e studimit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Gjate-javes-se-kaluar-U-d--Prorektorja-per-Cilesi-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  pritën ekipi i ekspertëve vlerësues për proces të Ri akreditimit Në këtë takim përveç përfaqësuesve të menaxhmentit të Fakultetin e Shkencave të Aplikuara Ferizaj morën pjesë edhe përfaqësuesit e Rektoratit përkatësisht u d Prorektorja për zhvillim dhe cilësi Prof Merita Berisha dhe stafi i Zyrës për Zhvillim Akademik Qëllimi i pjesëmarrjes në këtë takim ishte përcjellja në mënyrë të drejtpërdrejtë të procesit të vlerësimit Me këtë rast para ekspertëve vlerësues ndërkombëtar nga përfaqësuesit e Fakultetin e Shkencave të Aplikuara Ferizaj të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina u prezantuan programet të studimit të cilat ju janë nënshtruar procesit të vlerësimit për ri akreditim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Gjate-javes-se-kaluar-U-d--Prorektorja-per-Cil-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  11 Prill 2014 Prorektorja u d për zhvillim dhe cilësi Prof Merita Berisha dhe stafi i Zyrës për Zhvillim Akademik morën pjesë në takimin e ekspertëve vlerësues në Fakultetin e Filologjisë Me këtë rast përfaqësuesit e UP së patën rastin ti BE organizon konkurs me shkrim Çfarë do të thotë një BE e zgjeruar për ju 10 prill 12 00 Çfarë do të thotë një BE e zgjeruar për ju BE po angazhon të rinjtë në zgjerimin e BE së nëpërmjet një konkursi me shkrim Bashkimi Evropian ka hapur një konkurs të titulluar Çfarë do të thotë një BE e zgjeruar për ju Vendimet mbi lirimin nga pagesa e semestrit 03 prill 12 00 Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2013 2014 në mbledhjen e mbajtur më 2 4 2014 mori vendim mbi lirimin nga pagesa e semestrit Për të parë këto vendime klikoni në linqet e mëposhtme 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=49 (2016-02-16)
  Open archived version from archive