archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Vendimet e Rektoratit Njoftim për njësitë akademike të UP Hasan Prishtina 30 10 2015 RAPORT I KOMISIONIT PËR DREJTOR TË BQU 01 07 2015 Vendimi 1 746 Kandidatët e propozuar për pranim në Fakultetin e Mjekësisë 06 09 2014 Vendimi 1 607 Vendosja e kritereve për rivlerësimin e pyetjeve për Fakultetin e Mjeksisë 06 09 2014 Vendim mbi dosjen e studentëve të diplomuar 06 08 2014 Kalendari shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Vendimet/Vendimet-e-Rektoratit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ngjarje Burime Kontakti e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Vendimet e Senatit Propozimet për angazhim me honorar për vitin akademik 2015 2016 17 09 2015 Rregullorja për mbështetje të mobilitetit të stafit akademik 10 06 2015 Rregulloja e Punës së Senatit të Universitetit 10 06 2015 Vendim për caktimin e kushteve për angazhim në procesin mësimor të stafit akademik të brendshëm dhe nga jashtë UP së 10 06 2015 Formular i raportit të komisionit recenzues për angazhimin e stafit akademik 11 02 2015 Udhëzues për procedurat e zgjedhjes rizgjedhjes dhe avancimit të personelit akademik në Universitetin e Prishtinës 11 02 2015 Vendim mbi kushtet e regjistrimit të vitit shkollor dhe limitet e SEMS it 08 12 2014 Vendim mbi afatet e provimeve dhe limitet e SEMS it 08 12 2014 Vendim për pranim të studentëve 18 10 2014 Vendim mbi kushtet e regjistrimit të vitit vijues të studimeve themelore bachelor për vitin akademik 2014 2015 16 10 2014 1 2 Kalendari shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT Pilot Project in the field

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Vendimet/Vendimet-e-Senatit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Punimet e doktoratës në procedurë vlerësimi Elton Bahtiri Fakulteti i Mjekësisë 05 01 2016 Drita Kutllovci Zogaj Fakulteti i Mjekësisë 05 01 2016 Kalendari shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT Pilot Project in the field of Education Competence at UP Jean Monnet Chair UP pjesë e rrjetit ndërkombëtar Tony

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Vendimet/Miratimi-i-temave-te-Doktorates-ne-keshill-te-Faku.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  tregtin e Kosovës Dr Ali Jakupi 2005 Venet Shala Roli i menaxhmentit startegjik ne ritjen e bizneseve ne Kosove Dr Enver Kutllovci 2012 Sahit Surdulli Analiza e kerkeses konsumuese per produktet bujqesore ushqimore zbatimi I modeleve ekonometrike Dr Justina Shiroka Pula 2012 Florin Peci Ndikimi i institucioneve doganore ne performancën e biznesit Evidencë nga Kosova Dr Enver Kutllovci 2012 Mihane Berisha Namani Sistemi informatik i investimeve Dr Muhamet Mustafa 2001 Fakulteti i Ndërtimatrisë dhe Arkitekturës Kandidati Tema e doktoratës Mentori Viti Zekirija Idrizi Rrjeshjet e ngurrta dhe qëndrueshmëria e shtretërve të lumenjve Pandi Stratoberdha 2004 Dervish Qerreti Pitanje Zastite historijskih jezgra na podrucju Kosova 2012 Laura Kusari EROSION PROCESSES AND SURFACE WATER QUALITY DUE TO URBANIZATION Prof Dr Cvetanka Popovska 2011 Egzon Bajraktari Sound insulation of double leaf facades with openings for natural ventilation A Mahdavi 2014 Naser Kabashi Betonet me performansa të larta HPC karakteristikat dhe përdorimi i tyre në ndërtimin e ulët dhe të lartë Fisnik Kadiu 2006 Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Kandidati Tema e doktoratës Mentori Viti Bahri Prebreza Mbitensionet atmosferike dhe ndikimi i tyre në Sistemin Elektroenergjetik Akademik Isuf Krasniqi 2014 Adnan Maxhuni Gjetja e modelit për sintezën e të folurit nga tekstet e shkruara në gjuhën shqipe Prof dr Agni Dika 2014 Gazmend Kabashi Integrimi I turbinave me erë në Sistemin Elektroenergjetik Prof dr Ali Gashi 2013 Avni Rexhepi Optimizimi përmes zbatimit të algoritmeve gjenetike dhe programimit gjenetik Prof dr Agni Dika 2013 Qamil Kabashi Ndikimi i strategjisë së modulimit hapsinor në komponentet harmonike te invertorët pwm trefazorë me igbt dhe shqyrtimi I mundësisë së reduktimit të humbjeve harmonike Prof dr Myzafere Limani 2012 Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike Kandidati Tema e doktoratës Mentori Viti Samedin Krrabaj Modelimi simulimi dhe optimalizimi i veglave për shtancim dhe shpim Avdyl Bunjaku 2012 Ahmet Latifi Modelim identifikimi dhe simulimi i funksioneve të amortizatorit në kontekst të karakteristikave punuese Agron Pajaziti 2007 Bujar Pira Aplikimi i teorisë burmester it në disajnimin e mekanizmave 6 hallkësh Ismajl Gojani 2007 Fevzi Radoniqi Trajtimi i ndikimit të proceseve dinamike të kushinetave në oscilimet e rotorëve të turbogjeneratorëve në gjendje jostacionare Xhevat Perjuci 2007 Azem Kyçyku Kontribut optimalizimit të aftësisë bartëse të rripave të dhëmbëzuar pëmes modelimit matematikorë Nijazi Ibrahimi 2006 Fakulteti Mjekësisë Kandidati Tema e doktoratës Mentori Viti Ismet Shaqiri Karakteristikat klinike diagnostike dhe tretmani kirurgjik i kancerit të gjirit Prof Asoc Dr Nazim Qehaja 2014 Dashnor Nebija Two dimensional gel electrophoresis 2 DE and MALDI TOF MS analysis of rDNA derived therapeutic monoclonal antibodies trastuzumab and rituximab and fusion protein abatacept Dr Christian Noe 2014 Myrvete Paçarada Ndikimi i kushteve socio ekonomike në paraqitjen e manarkesë në Kosovë Prof Dr Emine Gashi 2014 Zana Sllamniku Dalipi Ndikimi I terapisë paradontale te pacientët me vlera të rritura të proteinës C reaktive dhe citokineve inflamatore Prof Dr Hasan Mehmeti 2013 Teuta Pustina Krasniqi Tema e Doktoraturës 2012 Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë Kandidati Tema e doktoratës Mentori Viti Muhamet Kamberi Ndikimi i sasive të ndryshme të kalciumit dhe fosforit të shfrytzueshëm në

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Punimet-e-Doktoratures.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Vendimet Rregulloret Vendimet e Këshillit Drejtues Vendimet e Rektoratit Vendimet e Senatit Doktoratat në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Buletinet Luten të gjithë të interesuarit që komentet e tyre në lidhje me raportet e publikuara t i dorëzojnë në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës ose t i dërgojnë përmes e mailit rektorati uni pr edu më së voni 30 ditë pas publikimit të buletinit përkatës Të gjitha komentet do t u përcillen njësive akademike dhe Senatit të Universitetit me qëllim që të shërbejnë për marrjen e vendimeve Për të shkarkuar dokumentin klikoni në titullin e dokumentit ose në ikonën përkatëse Vërejtje Këtu mund t i shkarkoni raportet e komisioneve recensuese në kualitet të lartë Buletini Nr 14 Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitektures says 03 07 2015 Buletini Nr 13 Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Fakulteti Ekonomik says 21 04 2015 Buletini Nr 11c Fakulteti Mjekësisë says 14 04 2015 Buletini Nr 11b Fakulteti Mjekësisë says 14 04 2015 Buletini Nr 11a Fakulteti i Mjekësisë says 14 04 2015 Buletini Nr 12 Fakulteti Juridik says 10 04 2015 Buletini Nr 10 Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sportit says 03 04 2015 Buletini Nr 9 Fakulteti i Edukimit says 02 04 2015 Buletini Nr 8 Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike says 01 04 2015 Buletini Nr 7 Fakulteti i Arteve says 31 03 2015 Lajmet 1 deri 10 prej 16 1 2 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/buletinet.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  hapur për kandidatët e brendshëm dhe të jashtëm Komisioni profesional i zgjedhur nga Senati propozon listën e kandidatëve të zgjedhur me shumicë votash për t u zgjedhur nga Këshilli drejtues Këshilli drejtues i interviston kandidatët të cilët i kanë plotësuar kushtet për konkurrim në këtë post Në këto intervista secili kandidat prezanton një vizion gjithëpërfshirës për zhvillimin e strategjisë së ardhshme të Universitetit dhe për qasjen e tij menaxhuese Rektorin e zgjedh Këshilli drejtues nga lista e kandidatëve të propozuar nga Komisioni profesional prej pesë 5 anëtareve të cilin komision e formon Senati Komisioni profesional ka për detyrë që të verifikoj nëse kandidatët e paraqitur për pozitën e rektorit i plotësojnë kushtet e parapara me konkurs Këshilli drejtues ka të drejtë të refuzojë listën e kandidatëve të propozuar nga Komisioni profesional duke arsyetuar atë Për mospranimin e kandidatëve për pozitën e rektorit për shkak të konfliktit të interesit aplikohet ligji për parandalimin e konfliktit të interesit Rektori zgjedhet me shumicën absolute shumicën e anëtarëve të përgjithshëm në pajtim me dispozitat e këtij Statuti Në rast se asnjë kandidat nuk fiton këtë shumicë në radhën e parë të votimit atëherë dy kandidatët me numrin më të madh të votave kualifikohen në votimin e dytë Nëse asnjëri nga dy kandidatët nuk fiton shumicën absolute tri herë radhazi procedura e zgjedhjes përsëritet nga fillimi siç është paraparë në këtë Statut Emërimi i rektorit bëhet për periudhën 15 3 2016 deri më 30 9 2020 Kandidatët së bashku më kërkesë duhet t i paraqesin këto dokumente Biografinë e shkurtër Certifikatën e lindjes Vendimin certifikatën apo ekuivalente të titullit akademik Përmbledhjen e përvojës akademike në mësimdhënie kërkime shkencore krijimtari artistike dhe përvojën menaxheriale Dëshminë që nuk është nën hetime Dokumentet e kompletuara në kopje fizike duhet të dorëzohen çdo ditë pune prej orës 9 00 15 30 në zyrën nr 1 të ndërtesës së Rektoratit të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina Rr Xhorxh Bush p n 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës dhe duhet t i adresohen Komisionit Profesional të Senatit të Universiteti të Prishtinës Të gjitha dokumentet përveç kopjes fizike duhet të dorëzohen edhe në formë elektronike të skanuara në adresën konkursirektorit uni pr edu Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data e publikimit në Ueb faqen zyrtare të UP së përkatësisht nga data 16 2 2016 deri më 01 3 2016 në ora 15 30 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-Rektor-te-Universitetit-te-Prishtines-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  15 shkurt 02 57 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina UP shpall K O N K U R S i brendshëm rishpallje Për këtë vend të lirë pune në Administratën e Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina UP Urimi i Rektorit në Përvjetorin e 46 të të Universitetit të Prishtinës 15 shkurt 08 17 Universiteti i Prishtinës ka qenë sinonim i progresit dhe aspiratave të popullit tonë Në të kaluarën më të largët ky institucion i ka kontribuar popullit tonë me kuadrot e para që janë vënë në ballë të zhvillimit ekonomik shoqëror e politik të Kosovës Programi i bursave hungareze Stipendium Hungaricum për studentët kosovarë 11 shkurt 03 08 Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës dhe Ministria për Kapacitete Njerëzore e Hungarisë kanë nënshkruar marrëveshjen e Programit për Bashkëpunim Shkencor dhe Arsimor për vitet 2016 2018 Sipas këtij 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/lajmet.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  gjuhës shqipe dhe angleze Njohuri për trendin e Zhvillimit të Kërkimeve Shkencore në nivel vendi dhe në nivel ndërkombëtar Së paku katër 4 vjet përvojë pune në fusha të ngjashme Shkathtësi të shkëlqyeshme analitike Aftësi të shkëlqyer menaxheriale dhe ndër personale Detyrat përgjegjësitë kryesore Koordinon punën në mbështetje të njësive akademike për procesin e akreditimit institucional dhe të akreditimit të programeve përshirë udhëzimin në përgatitjen e dokumentacionit të nevojshëm si raportin e vetëvlerësimit planin për zbatimin e rekomandimeve raportin e progresit për zbatimin e rekomandimeve etj Kryen pune ne Koordinimin e Zyrës me senatin e UP së Këshillin Drejtues Njësitë akademike Institutet si dhe me këshillat komisionet dhe grupet punuese në sektorin e kërkimeve shkencore dhe çështjet e ndërlidhura Punon duke u këshilluar me menaxhmentin e UP së përkatësisht me prorektorin për mësim dhe kërkime shkencore si dhe me akteret e tjerë relevantë për ta përkrahur promovimin dhe zbatimin e rekomandimeve që dalin nga Procesi i Bolonjës në UP Nën udhëheqjen e prorektorit për mësim dhe kërkime shkencore e përpilon planin e punës së Zyrës dhe e mbikëqyr realizimin e tij I përcjell rrjetet dhe trendët ndërkombëtare të arsimit të lartë dhe kujdeset që të njëjtat t ua përcjellë strukturave gjegjëse të UP së E udhëheq rrjetin e koordinatorëve për zhvillim akademik të fakulteteve I përcjell rrjetet dhe trendët ndërkombëtare të kërkimeve shkencore dhe kujdeset që të njëjtat t ua përcjella strukturave gjegjëse të UP së E përfaqëson Zyrën për shkencë zhvillim akademik dhe cilësi në takime në komisione dhe në organizime të tjera zyrtare brenda dhe jashtë Universitetit të Prishtinës Kryen edhe punë të tjera të cilat ia cakton udhëheqësi Konkursi mbetet i hapur 8 ditë nga dita e shpalljes në web faqen e UP dhe në të gjitha njësitë administrative e akademike të UP Të drejtë konkurrimi kanë vetëm nëpunësit civil të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina Dokumentet e kompletuara duhet të dorëzohen në Rektoratin e UP Rr Xhorxh Bush 10 000 Prishtinë Republika e Kosovës zyra nr 1 Aplikacionet për konkurrim mund të shkarkohen në www uni pr edu ose mund të merren me rastin e aplikimit për këto vende pune Në procedurën e pranimit të kandidatëve do të bëhet intervista dhe testimi i kandidatëve të cilët i plotësojnë kushtet sipas konkursit Kandidatët të cilët konkurrojnë duhet ta shënojnë edhe numrin e telefonit kontaktues Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-i-brendshem---rishpallje.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive