archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e numrit të bursave përtej limitit prej 1000 bursave të përcaktuar me vendimin e KD së nr 311 të datës 7 2 2014 Të hënën më 5 5 2014 në orët e paradites listat me emrat e studentëve bursistë do t u shpërndahen njësive akademike përkatëse dhe të njëjtat do të publikohen në faqen elektronike të universitetit Këshilli Drejtues bën të ditur se ky vendim është marrë qysh të mërkurën e kaluar pas takimit me studentë por është parë e nevojshme të ftohet edhe një takim i rregullt i Këshillit Drejtues për të enjten e ardhshme 8 5 2014 për të gjetur zgjidhjen e duhur për fondin e zvogëluar ndjeshëm prej nga janë alokuar mjetet shtesë për bursat e studentëve Këshilli Drejtues i UP së Prishtinë 3 5 2014 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/NJOFTIM-PER-BURSA-TE-UP.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  se zgjidhja e problemit është jashtëzakonisht e vështirë për shkak të kufizimeve buxhetore që ka Universiteti i Prishtinës Këshilli Drejtues i UP së po kërkon mundësitë për zgjidhje përkatëse të kësaj çështjeje Kërkesat e paraqitura tejkalojnë jo vetëm buxhetin e paraparë për bursa por edhe tërësisht mjetet e destinuara për konferenca dhe publikime shkencore Këshilli Drejtues do të rishqyrtojë të gjitha mundësitë në takimin e rregullt të Këshillit Drejtues më 8 5 2014 Këshilli Drejtues i UP së do të marrë vendim në pajtim me mundësitë financiare dhe gatishmërisë për të bërë kompromis midis kërkesës për rritjen e numrit të bursave dhe fondit të paraparë për publikime shkencore Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-%2817%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  me bursat e Universitetit 30 prill 12 00 Pas një diskutimi të frytshëm dhe konstruktiv të Këshillit Drejtues dhe Menaxhmentit të Rektoratit me përfaqësuesit e studentëve të cilët kanë konkurruar për bursë universitare u arrit pajtimi që kërkesa e tyre që të gjithë aplikantët që i plotësojnë kushtet e konkursit të marrin bursë të shqyrtohet ditën e premte dt 2 5 2014 Në këtë datë në përputhje me gjendjen financiare të Universitetit dhe me gatishmërinë që të stimulojë studentët e shkëlqyer Këshilli Drejtues do të marrë një Vendim përkatës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Keshilli-Drejtues-dhe-Menaxhmenti-i-UP-se-arrin-ma.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  theksoi po ashtu se kjo do të ndihmojë në përmirësimin e reformave në arsimin e lartë përmes bashkëpunimit të Universitetit të Prishtinës me institucionet tjera të arsimit të lartë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës si partnerë tjerë implementues Universitetin e Shtetit të Arizonës Universitetin e Indianas Universitetin e Minnesotas dhe Kolegjin Dartmouth Rektori u d potencoi se në bashkëpunim me programin e USAID është planifikuar që gjatë këtij viti do të kemi një vlerësim të Planit të Veprimit të Universitetit të Prishtinës që është zhvilluar me asistencën e Misionit të USAID në Kosovë Ai shtoi se ky vlerësim do të identifikojë nevojat për ndihmë të mëtutjeshme në bazë të të cilave do të zhvillohet edhe një plan i punës dhe do të zhvillohet tutje partneriteti me Universitetet në SHBA Në fund të fjalës së tij Rektori u d theksoi gatishmërinë dhe vullnetin për të thelluar bashkëpunimin në fushat përkatëse të arsimit të lartë me qëllim të nxitjes së reformave dhe zhvillimit të vendit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-%28u-d-%29-Berishaj-mori-pjese-ne-hapjen-e-Pro.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  nga Universiteti i Prishtinës i përbërë nga u d prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Hasnije Ilazi dhe nga profesorët e Fakultetit Ekonomik prof ass dr Driton Ba Mbahet ligjerata lidhur me Buxhetimin e Përgjegjshëm Gjinor 31 mars 12 00 Instituti për Studime Sociale dhe Humanistike ISSH në bashkëpunim me GIZ in gjerman me datën 31 mars 2014 organizoi ligjëratën me temën Drejt Transparencës dhe Balancimit të Buxhetit Gjinor në kuadër të projektit Reforma e Sistemit Rektori u d Berishaj pret në takim përfaqësues të Ambasadës Amerikane 28 mars 12 00 Sot Rektori u d Anton Berishaj dhe Prorektorja u d për Marrëdhënie me Jashtë Hasnije Ilazi pritën në takim përfaqësuesit e Ambasadës së Sheteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë zyrtarët për Çështje Publike Z Jeffrey Jameson Z Kanish 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=50 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Prishtinës kanë të gjithë kandidatët të cilët e kanë përfunduar me sukses shkollën e mesme në Kosovë dhe e kanë diplomën për shkollimin e kryer Në Universitet mund të pranohen edhe studentët nga shtetet e tjera në bazë të kuotave të përcaktuara nga MASHT i Kandidatët jokosovarë dhe minoritarë kanë të drejtë të konkurrojnë dhe të pranohen vetëm në kuotat e parapara për ta Kandidatë jokosovarë konsiderohen ata kandidatë që e kanë mbaruar shkollimin e mesëm jashtë Kosovës dhe me rastin e paraqitjes në konkurs duhet t i kenë të nostrifikuara dokumentet e shkollimit Njohja nostrifikimi e diplomave bëhet në Ministrinë e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Secili kandidatë mund të konkurrojë vetëm në një fakultet departament apo drejtim Kandidatët që refuzohen mund t i paraqesin ankesë Këshillit të Fakultetit të njëjtën ditë kur janë njoftuar për rezultatet e provimit pranues Pas këtij afati ankesat nuk do të pranohen Këshilli merr vendim për ankesën ditën e nesërme Për më shumë shkarkoni dokumentin këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/KONKURS-PLOTESUES-PER-REGJISTRIMIN-E-STUDENTEVE-NE.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  research one of our highly active areas of investigation are modern gas cleaning techniques Thereby a specific focus lays on reactive gas absorption systems as they are in widespread use in fluegas desufurization gas conditioning and related areas To exploit the various potentials of performance optimization in existing plant installations a thorough analysis of current drawbacks in fluid mechanics of the gas liquid two phase flow and the accompanying mass transfers is needed Research methodology is based on mass transfer modelling computational fluidmechanic studies and Laser optic flow characterization experiments Associated technological and application oriented research is mainly conducted together with industrial companies and external non university research partners Please download the document here for more information Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/PhD-Student-position-in-process-engineering--gas-a.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  paraqitjen e Provimeve Online në Afatin e Shtatorit 2012 04 shtator 12 00 Njoftohen studentët e vitit të parë të Fakultetit Filozofik se paraqitja e provimeve për Afatin e Shatorit 2012 do të bëhet Online nga data 05 09 2012 deri më 10 09 2012 përmes Linkut http notimi uni pr edu Manualin për dhënje të informacionit se si mundësohet paraqitja e provimeve Online për mes sistemit mund ta zbritni këtu Manuali për paraqitjen e provimeve Online Udhëzuesi Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-%E2%80%93-Udhezime-per-paraqitjen-e--Provimeve-Onl.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive