archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  2012 31 gusht 12 00 Njoftohen studentët e vitit të parë të Fakultetit Filozofik se paraqitja e provimeve për Afatin e Shatorit 2012 do të bëhet Online nga data 05 09 2012 deri më 10 09 2012 përmes numrit kodit të ID kartelës përkatëse Me dt 04 09 2012 në Ueb faqen e Fakultetit Filozofik dhe të UP së do të keni Linkun për paraqitje të provimeve dhe Manualin për dhënje të informacioni se si mundësohet paraqitja e provimeve Online për mes sistemit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim---Paraqitja-e-Provimeve-Online-ne-Afatin-e.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  nga Universiteti i Anadollisë së Turqisë 16 tetor 12 00 Sot më 16 tetor Rektori Gashi priti në një takim pune delegacionin nga Universiteti i Anadollisë së Turqisë të përbërë nga Prof Dr Ertugrul Yorokogullari Dekan i Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Matematikore Prof Dr Mehmet Serif Kavsaoglu Me Rektori Gashi priti në një takim pune Ambasadorin Jean François Fitou 10 tetor 12 00 Sot në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës u mbajt takimi zyrtar në mes të Prof Dr Ibrahim Gashi rektor i UP së dhe z Jean François Fitou Ambasador i Francës në Kosovë me ç rast i uroi prof Gashi pozitën e re si udhëheqës i Univ Bursa për studime në Gjermani 09 tetor 12 00 Shërbimi i këmbimit akademik Gjerman DAAD i ofron studentëve të UP së edhe këtë vit bursa për studime Master dhe PhD Fushat e studimeve të ofruara në nivelin Master dhe PhD janë Shkenca Politike Sociologji 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=142 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Deutsche Welle Kjo ngjarje u organizua nga Universiteti i Prishtinës në bashkëpunim me Deutsche Wellen dhe Ambasadën e Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë Të pranishëm në këtë ngjarje të rëndësishme për UP në ishin edhe përfaqësues të ndryshëm nga jeta akademike shoqërore dhe politike siç ishte Gjeneral Majori i KFOR it Volker HALBAUER me ç rast u takua me Rektorin Gashi dhe e përuroi për postin e ri Po ashtu në këtë ceremoni u mbajtën fjalime nga përfaqësuesit e Deutsche Welle s z Gramsch znj Spasovska si dhe znj Filaj Ballvora si dhe promovua programi më i ri shqip i Deutsche Welle s edicioni televiziv Evropa Sot Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Pervjetori-i-20-te-i-programit-shqip-ne-Deutsche-W.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  i Komunës së Preshevës Z Mustafa pasi i uroi Rektorit për detyrën e re e ngriti për diskutim cështjen e regjistrimit të studentëve nga Lugina e Preshevës në UP Rektori Gashi e konfirmoj gadishmërinë e UP së për të ndihmuar procesin e regjistrimit të studentëve nga Lugina e Preshevës gjithmonë duke i respektuar procedurat dhe ligjet ne fuqi Rektori Gashi e siguroj Kryetarin Mustafa se të gjithë aplikantët nga Lugina e Preshevës të interesuar që të studiojnë pranë UP së do të trajtohen me një kujdes të vecantë duke u mbështetur në bazën ligjore në fuqi si dhe respektimin e kuotave të përcaktuara nga MASHT Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-takoi-z--Ragmi-Mustafa,-kryetar-i-Ko.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  duke ofruar ide konkrete të bashkëpunimit me Dartmouth University Pas urimit që i bëri Rektorit Gashi për detyren e re u diskutuan disa ide konkrete të bashkëpunimit mes dy universiteteve Fillimisht UP ja do të tentoj që në një të ardhme shumë të afërt të organizoj një video konferencë mes stafit akademik të fushave të caktuara dhe stafit akademik të Darthmouth University lidhur me metodat e reja të mësimdhënies dhe fushës së hulumtimeve Nga ana tij Rektori Gashi siguroj se UP ja respektivisht njësitë akademike të saj që janë më afër fushave te specializimit të Dartmouth University do të hartojnë një plan konkret bashkëpunimi që për synim kryesor do të ketë shkëmbimin e stafit akademik dhe të studentëvë mes dy universiteteve Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektorati-i-UP-se-u-vizitua-nga-perfaqesues-te-Dar.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  hartuar një agjendë të ngjeshur të vizitave nëpër njësitë akademike të UP së Përvec takimeve me Dekanët e zgjedhur qëllimi i vizitave konsiston në njohjen për së afërmi me stafin akademik dhe organet e njësive akademike si dhe identifikimin e nevojave më imediate të njësive akademike Përvec tjerash këto vizita kanë për qëllim establimin e një kulture te re pune dhe një komunikimi profesional në mes të Rektoratit dhe njësive akademike për të mundësuar që kërkesat të adresohen në mënyrë të sistemuar dhe në kohën e duhur Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-viziton-njesite-akademike.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e Ipeshkvisë së Kosovës të kryesuar nga dom Lush Gjergji Me këtë rast dom Lush Gjergji e uroi rektorin Gashi për detyrën e re dhe shprehu gatishmërinë për ta përkrahur Universitetin e Prishtinës në çfarëdo fushe që Përfaqësues të fondacionit Tony Blair vizituan Universitetin e Prishtinës 23 tetor 12 00 Sot Rektori Gashi priti në një takim përfaqësuesen e fondacionit Tony Blair znj Ilirjana LawBajo Znj Lawbajo e uroj Rektorin Gashi për detyren e re dhe shprehu gadishmërinë e këtij fondacioni për të zhvilluar programe të përbashkëta me UP Rektori Gashi u takua me zyrtarët e Administratës Qendrore të UP së 23 tetor 12 00 Sot më 23 tetor 2012 Rektori i UP së prof dr Ibrahim Gashi u takua me zyrtarët e Administratës Qendrore të UP së me ç rast rektori Gashi vizitoi Zyrën për Shërbimin e Studentëve dhe Zyrën e për prodhimin e Diplomave Ky takim ki 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=139 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  tetor 2012 Rektori i UP së prof dr Ibrahim Gashi ka vizituar Fakultetin e Arteve me ç rast rektori Gashi ka shprehur gatishmërinë e tij që të bashkëpunojë me këtë Fakultet në baza të rregullta Theks të veçantë iu kush Rektori Gashi viziton FGJT dhe FSHTA në Mitrovicë 22 tetor 12 00 Sot me 22 tetor 2012 Rektori i Universitetit te Prishtinës Prof Dr Ibrahim Gashi zhvilloi një vizite pune ne dy njësitë akademike të UP që veprojnë në Mitrovicë Fakultetin e GJeoshkencave dhe Teknologjisë dhe Fakultetin e Shkencave të Aplikuara Në Rektori Gashi priti një delegacion të lartë të Ministrisë së FSK së 19 tetor 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Prof Dr Ibrahim Gashi priti një delegacion të lartë të Ministrisë së FSK së të prirë nga Ministri Gjeneral Agim Qeku dhe zv Ministrat Shemsi Veseli dhe Bejtush Gashi si dhe komandanti i FSK së Gjeneral Kadri Kastr 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=140 (2016-02-16)
  Open archived version from archive