archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Kryesisë së Këshill Call for application 18 tetor 12 00 Research Training Programme for International Social Scientific Research Qualifications Rektori Gashi takoi Rektorin e Universitetit të Sporteve të Tiranës prof dr Vejsel Rizvanolli 16 tetor 12 00 Sot në Universitetin e Prishtinës për një takim pune qëndroi rektori i Universitet të Sporteve të Tiranës prof dr Vejsel Rizvanolli Në këtë takim u diskutua rreth bashkëpunimit të mëtutjeshëm në mes të dy universiteteve me ç rast rektori Rizva Rektori Gashi u takua me Sindikalistët e UP së 16 tetor 12 00 Sot më 16 tetor 2012 në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës Rektori i UP së prof Dr Ibrahim Gashi ka pritur Sindikatën e UP së në përbërje të nënkryetarit të Sindikatës nënkryetarit të Administratës dhe sekretarit të Sindikatës Ata kanë uruar 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=141 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  nga Qeveria Zvicerane në bashkëpunim me Universitetin e Freiburg ut dhe organizuar nga Departmenti i Shkencave Politike i Fakultetit të Filozofisë nën përkujdesjen e Prof Dr Arben Hajrullahut Rektori Gashi ka falënderuar këto institucione për mbështetjen dhënë shkencës përmes programit Regional Research Promotion Programme Ky program promovon kërkimet shkencore në shkencat sociale në tërë Ballkanin Perëndimor Rektori Gashi po ashtu ka siguruar përkrahjen e Rektoratit të UP së për projekte të ngjashme që avancojnë hulumtimet shkencore në UP Ai po ashtu ka shprehur interesin dhe gatishmërinë e UP së për bashkëpunim të mëtejmë në këtë fushë si dhe ka theksuar qartë nevojën eminente për mbështetjen e hulumtimeve në mësimdhënie si dhe bashkëpunimin afatgjatë me universitete dhe institucione të arsimit të lartë në rajon dhe botë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-i-Universitetit-te-Prishtines-Prof--Dr--Ib.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Rektori Gashi së bashku me stafin e tij morri pjesë në inaugurimin e ndërtesës së Fakultetit të Edukimit të UP së Me këtë rast Rektori Gashi falënderoj Qeverinë e Kosovës për përkrahjen e vazhdueshme që i jep UP së Në veçanti Rektori Gashi potencoj se siç tha ai zgjerimi dhe modernizimi i infrastrukturës me objekte të këtilla moderne i kontribon jashtëzakonisht ngritjes së cilësise dhe përmirësimit të kushteve për studentë duke e bërë UP në të krahasueshme me universitetet e shteteve të zhvilluara Fjalimi i Rektorit gjatë ceremonisë në Fakultetin e Edukimit English Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-uron-stafin-e-Fakultetit-te-Edukimit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ambasadori poashtu shprehu përkushtimin e tij për ta përkrahur në vazhdimësi agjencionin e akreditimit institucion ky jashtëzakonisht i rëndësishëm për sigurimin e cilësise në arsimin e lartë Njëkohësisht Ambasadori shfrytëzoj rastin për të uruar Rektorin Gashi për detyrën e re duke i ofruar bashkëpunimin dhe përkrahjen e Ambasadës Austriake në projektet e përbashkëta e sidomos të projekteve që afirmojnë gjuhën gjermane Rektori Gashi e falënderoj Ambasadorin Autriak për ndihmën e vazhdueshme që shteti austriak i ka dhënë UP së dhe arsimit të lartë në përgjithësi dhe konfirmoj gadishmërinë e menaxhmentit të ri të UP së për të punuar edhe më intenzivisht në projektet e përbashkëta Rektori Gashi e informoj z Brieger për vizionin dhe strategjinë e tij e cila në thelb ka zhvillimin dhe ngritjen e mobilitetit akademik përmes projekteve të përbashkëta studimore Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ambasadori-Austriak-z--Johann-Brieger-viziton-UP-n.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të Prishtinës i cili sic tha ajo është institucioni më i rëndësishëm i arsimit të lartë në Kosovë Zonja Ambasadore shprehu kënaqësinë e veçantë që e sheh në këtë pozitë Rektorin Gashi me të cilin tanimë ka pasur bashkëpunim të suksesshëm efikas Ajo e siguroi Rektorin se do të jetë e gatshme për të ofruar përkrahje të vazhdueshme për ngritjen e cilësisë të UP së në përputhje me standardet ndërkombëtare Rektori Gashi pohoi se i mirëpret të gjitha iniciativat e bashkëpunimit akademik mes institucioneve të arsimit të lartë të dy shteteve që në një të ardhme të afërt do të konkretizohen përmes projekteve të ndryshme në të gjitha njësitë akademike të Universitetit të Prishtinës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ambasadorja-e-Turqise-pergezon-Rektorin-Gashi.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  DAAD së dhe konfirmoj se bashkëpunimi i DAAD së me UP në do të vazhdoj duke i hapur rrugë edhe projekteve te reja Rektori Gashi e informoj zonjën Ertle që ndër prioritetet kryesore e ka krijimin e një partneriteti strategjik me universitetet gjermane për fillimin e programeve të përbashkëta studimore varësisht nga interesat e universiteteve të të dy vendeve Në këtë kontekst sic tha Rektori Gashi DAAD mund të ketë një rol të rëndësishem në lehtësimin e shkëmbimeve akademike në kuader te këtyre programeve te përbashkëta Drejtoresha e DAAD e siguroj Rektorin Gashi se do të angazhohet personalisht që përkrahja e DAAD për UP në të intensifikohet duke i kontribuar kështu avansimit të UP së drejt standardeve evropiane të arsimit të lartë Të dy palët u dakorduan që shumë shpejt te aranzhojnë takime në mes të zyrave përkatëse për bashkepunim ndërkombetar për organizimin e paneleve për përzgjedhjen e aplikantëve për bursa të DAAD së Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Katharin-Ertle,-Drejtoreshe-e-Deutscher-Akademisch.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Bundestag un Gjerman 02 tetor 12 00 Ambasada Gjermane mban ditë informative për studentët e Universitetit të Prishtinës lidhur me mundësitë për punë praktike në Parlamentin Gjerman si dhe mundësi bursash për studime në Gjermani Ligjërata do të mbahet në Amfiteatrin e Fakultetit të Filologjisë më 4 10 2012 në orën 9 00 Informata më të hollësishme rreth këtij projekti mund të gjeni këtu http www bundestag de bundestag europa internationales internat austausch ips index jsp Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Praktike-ne-Bundestag-un-Gjerman!-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Bursa për studime në Zvicër 20 shtator 12 00 Qeveria zvicerane ofron edhe këtë vit bursa për studime post diplomike për studentët e Universitetit të Prishtinës Për informata më të hollësishme klikoni këtu http www sbf admin ch htm themen bildung stipendien faq en html Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Bursa-per-studime-ne-Zvicer.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive