archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Buletinet Aplikacion punësimi Ligjëratë nga z Peter Everers Drejtor në EUROSTAT 18 shtator 12 00 Agjencia e Statistikave të Kosovës në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës organizon ligjëratë me z Peter Everers Drejtor për Bashkëpunim në Drejtoratin e Zyrës së Statistikave të Unionit Evropian EUROSTAT Kjo ligjëratë ka për qëllim vetëdijesimin e studentëve për rëndësinë e të dhënave të regjistrimit si dhe mundësinë për shfrytëzimin sa më të mirë të tyre Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ligjerate-nga-z--Peter-Everers,-Drejtor-ne-EUROSTA.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Prishtina e ka hapur fazën e aplikimit për pjesëmarrjen e studentëve në edicionin XIV të Universitetit Veror Ndërkombëtar të Prishtinës UVNP UVNP ja do të organizohet në kampusin e UP së prej datës 7 korrik deri më 18 korrik 2014 dhe i ofron 19 kurse nga fusha të ndryshme të studimit UVNUP ja është e hapur për të gjithë studentët e universiteteve publike dhe private respektivisht të instituteve shkencore të të gjitha vendeve të botës Afati për aplikim zgjat deri më 14 maj 2014 Të gjithë studentët inkurajohen të aplikojnë për Universitetin Veror 2014 Aplikimi bëhet në mënyrë elektronike në adresën http unvp uni pr edu Ju mirëpresim Zyra për marrëdhënie me jashtë e Universitetit të Prishtinës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/DITA-INFORMUESE-PER-APLIKIM-NE-UNIVERSITETIN-V-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  bursë Universitare 29 prill 12 00 Studentët të cilët nuk janë përfitues të bursës universitare në bazë të vendimit me nr ref 677 të datës 29 04 2014 mund të parashtrojnë ankesë brenda afatit prej 7 shtatë ditësh që nga shpallja e këtij njoftimi Ankesa duhet të paraqitet në fakultetin përkatës Për të parë listat e studentëve të cilët kanë fituar bursë Universitare për vitin akademik 2013 2014 klikoni në linkun e mëposhtëm BUSRAT UNIVERSITARE PËR VITIN AKADEMIK 20103 2014 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Listat-e-studenteve-qe-kane-fituar-burse-Universit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  për Bashkëpunim Ndërkombëtar Hasnije Ilazi merr pjesë në konferencën rajonale në Ohër 28 prill 12 00 U D Prorektorja për Bashkëpunim Ndërkombëtar Hasnije Ilazi merr pjesë në konferencën rajonale Edukim për paqe në nivelin universitar e cila mbahet në Ohër nga 29 30 prill 2014 Në këtë konferencë të organizuar nga Centre for Balkan Cooperation nga Maqedonia marrin pjesë përfaqësues nga bota akademike dhe shoqëria civile e vendeve të rajonit Kroacia Kosova Serbia Bosna e Hercegovina dhe Maqedonia Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/U-D-Prorektorja-per-Bashkepunim-Nderkombetar,-Hasn.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  i Prishtinës Hasan Prishtina e ka hapur fazën e aplikimit për pjesëmarrjen e studentëve në edicionin XIV të Universitetit Veror Ndërkombëtar të Prishtinës UVNP UVNP ja do të organizohet në kampusin e UP së prej datës 7 korrik deri më 18 korrik 2014 dhe i ofron 19 kurse nga fusha të ndryshme të studimit UVNUP ja është e hapur për të gjithë studentët e universiteteve publike dhe private respektivisht të instituteve shkencore të të gjitha vendeve të botës Afati për aplikim zgjat deri më 14 maj 2014 Të gjithë studentët inkurajohen të aplikojnë për Universitetin Veror 2014 Aplikimi bëhet në mënyrë elektronike në adresën http unvp uni pr edu Ju mirëpresim Zyra për marrëdhënie me jashtë e Universitetit të Prishtinës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/DITA-INFORMUESE-PER-APLIKIM-NE-UNIVERSITETIN-VEROR.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  edhe çështjet tjer Njoftim 27 mars 12 00 University of Prishtina Hasan Prishtina Institute for Social Science and Humanities in cooperation with German International Cooperation GIZ Project Reform of the Public Finance System invites you to participate in the Konstatimet e Mbledhjes së Këshillit Drejtues të UP së lidhur me kërkesat e punonjësve të Administratës së UP 27 mars 12 00 Konstatimet e Mbledhjes së Këshillit Drejtues të UP së lidhur me kërkesat e punonjësve të Administratës së UP Menaxhmenti i UP së arrinë rezultate konkrete në adresimin e kërkesave të punonjësve të administratës 26 mars 12 00 Menaxhmenti i ri i UP së përkrah dhe i konsideron tërësisht të drejta dhe legjitime kërkesat e grevistëve Megjithëse kërkesat janë legjitime greva si e tillë nuk është iniciuar në përputhje me nenin 8 të Ligjit për Grevat sipas të cilit Këshilli 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=51 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  fituara në kompani si KEDS dhe kompani simotra Rektori u d d Berishaj ftoi të gjithë studentët t i shfrytëzojnë më së miri mundësi të tilla me qëllim të zgjerimit të njohurive si dhe të përfitimit të përvojave të reja Universiteti i Prishtinës tha Rektori u d shpreson në shumëfishimin e programeve të tilla ku studentët kanë hapësirë për të praktikuar njohuritë e fituara në punë dhe përvoja praktike Ai shtoi se është i vetëdijshëm se mund do të përballemi me shumë sfida në të ardhmen andaj i ftoi të gjithë pjesëmarrësit që të ndjekin me vëmendje dhe përkushtim zhvillimet e tilla dhe të bëhen pjesë e këtyre zhvillimeve për shkak se fillimisht ata vetë përfitojnë Në shenjë falënderimi studentët ndanë mirënjohje për Rektorin Berishaj si dhe për Dekanin e Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike pranë Universitetit Publik të Prishtinës Prof Dr Enver Hamiti për kontributin e vazhdueshëm të dhënë drejt zhvillimit të programit të Akademisë së KEDS Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/U-D--REKTORI-BERISHAJ-VIZITOI-AKADEMINE-KEDS-33378.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Akademinë e KEDS që ndodhet në objektin e ICK së në Bregun e Diellit Aktashi 1 afër objektit të Raiffeisen Bankës Rektori Berisha do të njoftohet për së afërmi në lidhje me programet që ofron kjo Akademi dhe planet për të ardhmen Vizita do të organizohet të dielën më 27 04 2014 nga ora 12 00 Të gjitha mediat janë të mirëseardhura Ku Akademia e KEDS Bregu i Diellit Aktashi 1 afër objektit të Raiffeisen Bankë Kur E diel 27 prill 2014 ora 12 00 Pse Vizita e Rektorit të UP së Hasan Prishtina Prof Dr Anton Berishaj Kush KEDS dhe Universiteti i Prishtinës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-%28u-d-%29-Berishaj-do-te-vizitoje-Akademine-e.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive