archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e bashkëpunimit dhe organizimit të aktiviteteve të përbashkëta sportive në universitetet shqipfolëse Në një fjalë rasti gjatë ceremonisë së hapjes së këtij aktiviteti të zhvilluar në Pallatin e Sportit Asllan Rusi në Tiranë Rektori u d evokoi ngjarjet e dhimbshme të vitit 1999 ku mijëra kosovarë ishin strehuar në këtë Pallat gjatë luftës në Kosovë Ndërsa tash në këtë Pallat theksoi Rektori u d Berishaj shohim rini nga të gjitha hapësirat mbarëshqiptare e cila po dëshmon gjithnjë e më tepër se është jo vetëm e dijshme por edhe e shëndoshë duke aluduar kështu në rëndësinë e aktiviteteve sportive të këtij organizimi Rektori u d Berishaj falënderoi organizatorët për këtë ngjarje duke shprehur gatishmërinë dhe vullnetin për të vazhduar me thellimin e bashkëpunimit ndërmjet universiteteve shqipfolëse si në fushën sportive ashtu edhe në fushat tjera shkencore si dhe më gjerë Këto aktivitete tha Berishaj kontribuojnë për një bashkim gjithnjë e më të madh të shqiptarëve drejt integrimit evropian Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/REKTORI-%28U-D-%29-ANTON-BERISHAJ-MORI-PJESE-NE--SPORT.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  vitin akademik 2013 2014 25 prill 12 00 Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2013 2014 pas shqyrtimi të ankesave në mbledhjen e mbajtur më 24 4 2014 mori vendim mbi lirimin nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2013 2014 Për të parë këto vendime klikoni këtu Vërejtje Studentët e liruar në bazë të këtij vendimi duhet të paraqiten menjëherë në shërbimin financiar të fakultetit përgjegjës për të bërë kërkesë për kthimin e mjeteve të paguara pë semester Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Listat-per-lirim-nga-pagesa-e-semestrit-per-vitin-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  mars 12 00 ERAWEB ofron bursa për studime në mjekësi dhe në shkencat shëndetësore të universiteteve të Unionit Evropian Programi ERASMUS Ballkani Perëndimor është një program i përbashkët i mobilitetit i ofruar nga tetë universitete të Ballkanit Per Rektori u d Anton Berishaj po qëndron për një vizitë zyrtare në Kroaci 25 mars 12 00 Rektori u d Anton Berishaj po qëndron për një vizitë zyrtare në Kroaci me rastin e shënimit të themelimit të Universitetit të Zarës Ky universitet daton që nga shek XVII mirëpo në funksionimin e vet ka pas ndërprerje Në praninë e zyrtarëve të lartë NËNSHKRUHET MARRËVESHJA NDËRMJET UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS DHE UNIVERSITETIT TË ZARËS 25 mars 12 00 Rektori u d Anton Berishaj po vazhdon me vizitën zyrtare në Kroaci me rastin e përvjetorit të themelimit të Universitetit të Zarës ku janë të pranishëm edhe rektorë nga universitetet e Rajonit dhe ato të Evropës Sot më 25 3 2014 u d 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=52 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Inxhinierisë Mekanike Me këtë rast para ekspertëve vlerësues ndërkombëtar nga përfaqësuesit e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina u prezantuan programet e studimit të cilat ju janë nënshtruar procesit të vlerësimit për ri akreditim Programet në proces të vlerësimit janë Komunikacion Bachelor dhe Komunikacion Rrugor Master Gjatë takimit iniciues nga menaxhmenti i Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike u paraqitën disa të arritura në drejtim të përmbushjes së rekomandimeve nga vizita e fundit e ekspertëve vlerësues Të arriturat fokusoheshin në rekomandimet si aftësimi dhe promovimi i kuadrit të Fakultetit përmirësimi dhe avancimi i metodave të mësimdhënies përmirësimi i syllabuseve bashkëpunimi me ekonomi pjesëmarrja në konferenca dhe publikimet shkencore infrastruktura mësimore etj Gjithashtu progresi i arritur ne Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike u cilësua pozitiv edhe nga ekipi i ekspertëve vlerësues ndërkombëtar Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Vazhdon-percjellja-e-procesit-te-akreditimit-te-pr.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina u prezantuan programet Master të studimit të cilat ju janë nënshtruar procesit të vlerësimit për ri akreditim Këto programe janë Master Konstruktiv Master Hidroteknikë Master Infrastrukturë Rrugore Gjatë takimit iniciues u diskutua rreth shfrytëzimit të përvojave të mira dhe këmbimit të tyre përmes bashkëpunimit gjithashtu edhe shikimit të mundësisë së krijimit të programeve të përbashkëta rajonale mbi bazën e përvojave të dëshmuara ndërkombëtare Ekipi vlerësues ndërkombëtar ishte i interesuar për përkushtimin e UP dhe përkrahjen e Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës bazuar në rolin dhe ndikimin që kanë në zhvillimin e shoqërisë në përgjithësi Prorektorja Berisha theksoi se vetë prezenca në këtë takim të sotëm është edhe një dëshmi se menaxhmenti i UP është i interesuar që të përcjellë nga afër në mënyrë dinamike procesin e akreditimit të programeve të studimit dhe të gjejë zgjidhjet më të mira të mundshme për të avancuar studimet në këto fusha Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-per-Zhvillim-dhe-Cilesi-Prof--Meri-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  August 1 2014 The Hubert H Humphrey Fellowship Program brings accomplished mid level professionals to the United States for up to one year of combined academic NON DEGREE and professional work Fellows are selected based on potential for leadership and commitment to public service By providing future leaders and policy makers with experience in U S society culture and professional fields the program provides a basis for lasting productive ties between Americans and their professional counterparts overseas For more information about the Hubert H Humphrey Fellowship Program please visit http pristina usembassy gov humphrey program html Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/2015-2016-Hubert-H--Humphrey-Fellowship-Program.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  lëndëve dhe mësimdhënësve Nga anëtarët e komisionit u rekomandua dhe u propozua që Të adresohet çështja e kohëzgjatjes së akreditimit të programeve për një periudhë më të gjatë kohore për shka se tani ky afat është 1 vjeçar respektivisht 3 vjeçar dhe kjo nuk po mundëson që së paku 1 gjeneratë të mund të reflektoj për programin në fjalë Të shqyrtohet mundësia që të gjitha programet t i nënshtrohen aplikimit për proces të akreditimit ri akreditimin përnjëherë Të bëhen përgatitjet për fillimin e vlerësimit të tregut të punës resurset humane dhe infrastruktura ekzistuese interesi i gjithmbarshëm shoqëror dokumentet strategjike të UP s etj para se të dizajnohen programet dhe para se të iniciohen procedurat për akreditim të programeve Të shfrytëzohen rezultatet e vlerësimit të studentëve për të reflektuar me menaxhmentet përkatëse me qëllim të avancimit të studimeve dhe ngritjes së cilësisë në mësimdhënie dhe mësimnxënie si dhe rishikimin e programeve ekzistuese Për këto rekomandime Komisioni Qendror për Sigurim të Cilësisë do të sugjeroj kornizë konkrete të aktiviteteve Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Nen-udheheqjen-e-Prorektores-per-Zhvillim-dhe-Cile.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  00 Këshilli Drejtues i Programit për Avancimin e Kualifikimit te Mësimdhënësve AKM në bazë të nenit 3 paragrafi 3 1 3 pikës e të Memorandumit të Mirëkuptimit ndërmjet MASHT dhe UP së shpallë konkurs intern për angazhim me honorarë të personelit akadem The Joint Commemorative event REMEMBER 3 11 Lessons from Japan 24 mars 12 00 26 March 2014 17 00 National Library of Kosovo This event aims to provide an opportunity to jointly commemorate the earthquake and tsunami that struck Japan in March 2011 and also contribute to enhance awareness o Takimi i Rektorit u d Berishaj me Ministrin Beqaj dhe Ministrin Buja 22 mars 12 00 Rektori u d Anton Berishaj sot takoi Ministrin e Ekonomisë dhe Financave Besim Beqaj me të cilin diskutuan rreth çështjeve të riaktualizuara përkitazi me nivelizimin e pagave të punonjësve të administratës së Universitetit të Prishtinës me kategorinë 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=53 (2016-02-16)
  Open archived version from archive