archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Vendim për zgjedhjet e studentëve të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina 18 prill 12 00 Në bazë të nenit 11 pika 1 të Rregullores për zgjedhjet e studentëve të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës në mbledhjen e mbajtur më 15 4 2014 mori këtë vendim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Vendim-per-zgjedhjet-e-studenteve-te-Universitetit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  11 Prill 2014 Prorektorja u d për zhvillim dhe cilësi Prof Merita Berisha dhe stafi i Zyrës për Zhvillim Akademik morën pjesë në takimin e ekspertëve vlerësues në Fakultetin e Filologjisë Me këtë rast përfaqësuesit e UP së patën rastin ti dëgjojnë përshtypjet e ekspertëve vlerësues mbi progresin e bërë në këtë fakultet gjatë viteve të fundit Pas komenteve prorektorja Berisha prezantoj procesin e sigurimit të cilësisë dhe procesin e zhvillimi të programeve studimore në UP dhe falënderoj ekspertët dhe përfaqësuesit e Agjencisë së Akreditimit të Kosovës për përkushtimin dhe sugjerimet e tyre në drejtim të ngritjes së cilësisë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-per-Zhvillim-dhe-Cilesi-Prof--Merita-B.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Malin e Zi Serbinë dhe Turqinë Në këtë kontekst në konkurs të rinjve mosha 15 25 vjeç do t iu jepet mundësia për të ndarë pikëpamjet e tyre mbi temat Çfarë mund të mësojë nga e kaluara e tij Bashkimi Evropian i sotëm i 28 vendeve anëtare për të ndihmuar në përmirësimin e të ardhmes së tij Çfarë do të thotë një Bashkim Evropian e zgjeruar për ju Pjesëmarrësit janë të ftuar të shkruajnë një artikull maksimumi 700 fjalë ose deri në tre postime në blogje maksimumi 700 fjalë të gjitha bashkë Konkursi do të jetë i hapur deri më 11 maj 2014 Juritë kombëtare do të përzgjedhin nga një pjesëmarrës për çdo grupmoshë 15 18 vjeç dhe 19 25 vjeç për vlerësim të mëtejshëm nga një juri ndërkombëtare Shkrimi më i mirë në secilën kategori do të vlerësohet me çmimin e madh Për më shumë informacione mbi konkursin me shkrim dhe kushtet e pjesëmarrjes klikoni në http ec europa eu enlargement Kontakti juaj media consulta International Holding AG Rachel Harding r harding media consulta com Tel 49 0 30 65 000 476 Për pyetje mbi zgjerimin e BE së ju lutemi të kontaktoni Z Peter Stano Stano Peter Stano ec europa eu 32 2 295 74 84 Znj Anca Paduraru Anca Paduraru ec europa eu 32 2 296 64 30 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/BE-organizon-konkurs-me-shkrim--Cfare-do-te-thote-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  12 00 Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2013 2014 në mbledhjen e mbajtur më 2 4 2014 mori vendim mbi lirimin nga pagesa e semestrit Për të parë këto vendime klikoni në linqet e mëposhtme Vendimet për studentët që JANË liruar Vendimet për studentët që NUK JANË liruar Studentët e liruar në bazë të këtyre vendimeve duhet të paraqiten menjëherë në shërbimin financiar të Fakultetit përkatës për të bërë kërkesë për kthimin e mjeteve të paguara për semestër Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Vendimet-mbi-lirimin-nga-pagesa-e-semestrit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  14 mars 12 00 Organizuar nga Zyra për marrëdhënie me jashtë e Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina më 13 mars 2014 në ndërtesën e Rektoratit u mbajt sesion informues për mundësinë e përfitimit të bursave Japoneze Ky program i suksesshëm është në Mbahet takimi i parë i Rrjetit të Këshilltarëve për Karrierë të IAL ve në Kosovë 10 mars 12 00 Të enjten më 06 mars 2014 në zyrën e Qendrës për Zhvillim të Karrierës të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina u mbajt takimi i parë i Rrjetit të Këshilltarëve për Karrierë të Qendrave për Karrierë të Institucioneve të Arsimit të La Guidance session on Japanese Scholarship for 2014 10 mars 12 00 This scholarship programme is successfully in its fifth year and provides qualified students with studying opportunities at postgraduate and doctoral level This guidance session aims to inform applicants well about this scholarship in a 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=54 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Njoftim 01 prill 12 00 University of Prishtina Hasna Prishtina Institute for Social Science and Humanities in cooperation with German International Cooperation GIZ invites you to participate in the lecture Good financial Governance By Dominik J Schaller Ruprecht Karl University of Heidelberg Lukas Fischer GIZ Project Reform of the Public Finance System Location Faculty of Philosophy 1st floor no 101 Date 03 04 2014 Time 14 00 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-%2816%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  dhe prof ass dr But Dedaj po marrin pjesë në vizitën treditore në Fakultetin e Shkencave të Aplikuara Vjenës FH Campus Wien në kuadër të projektit Tempus me numër 544142 i cili ka për qëllim Ngritjen e Autonomisë dhe Përgjegjshmërisë Financiare në Institucionet Publike të Arsimit të Lartë në Kosovë financuar nga Komisioni Evropian Delegacioni u prit nga rektori i Universitetit prof dr Arthur Mettinger dhe nga përfaqësuesi i Ambasadës së Kosovës në Vjenë z Blerim Canaj Përveç Universitetit të Prishtinës dhe Fakultetit të Shkencave të Aplikuara të Vjenës FH Campus Wien partnerë të projektit janë edhe disa universitete të shteteve të Bashkimit Evropian si Universiteti Saarland i Gjermanisë dhe Universiteti i Alicantes në Spanjë ndërkaq partnerë të tjerë lokalë janë Universiteti i Prizrenit Ukshin Hoti Universiteti Haxhi Zeka në Pejë dhe WUS Kosova Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-per-bashkepunim-nderkombetar-viziton-F.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  buxhetimit gjinor Të pranishëm ishin përfaqësues të GIZ it deputete studentë dhe pjesëmarrës të tjerë nga shoqëria civile Në pjesën më të madhe të ligjëratës znj Klatzer ka folur për rëndësinë që ka Buxhetimi i Përgjegjshëm Gjinor në shoqëri dhe në hartimin e buxhetit Ajo ka folur edhe për nevojën që qeveritë të hartojnë politika të mirëfillta në fushën e buxhetimit gjinor në mënyrë që të ketë përfaqësim të barabartë të grave në shoqëri Kosova në këtë drejtim është ende në fillim por znj Klatzer tha se si shtet i ri Kosova mund të shkëmbej përvoja me vende si Austria Australia Suedia etj Ligjërata e prezantuar është percjellur me debatin në të cilin në veçanti kanë kontribuar studentët nga Fakultetit Filozofik Ligjerata mbi buxhetimin gjinor është mbajtur në kuadër të bashkëpunimit që GIZ ka me Universitetin e Prishtinës përkatësisht Institutin për Studime Sociale dhe Humanistike Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Mbahet-ligjerata-lidhur-me-Buxhetimin-e-Pergjegjsh.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive