archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të Bashkuara të Amerikës në Kosovë zyrtarët për Çështje Publike Z Jeffrey Jameson Z Kanishka Gangopadhyay dhe Znj Remzije Potoku Në takim zyrtarët e pranishëm përçuan përkrahjen e fuqishme të Ambasadës amerikane për përpjekjet e Rektorit u d që të përmirësojë dhe zhvillojë tutje cilësinë e mësimit dhe studimit shkencor në Universitetin e Prishtinës Në takim u bisedua edhe për mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet këtyrë institucioneve përkatësisht financimit të mundshëm nga Ambasada për sektorë të ndryshëm përbrenda Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina Rektori u d Berishaj mirëpriti gatishmërinë për ndihmë duke theksuar se kjo gatishmëri është vazhdimësi e përkrahjes së kahmotshme të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhënë Universitetit të Prishtinës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-%28u-d-%29-Berishaj-pret-ne-takim-perfaqesues-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  application season for the 2014 University Support Grants Program is now open UNIVERSITY SUPPORT GRANTS PROGRAM U S Embassy Pristina s Public Affairs Section will award a series of small grants to enhance curriculum development research an Listat e kandidatëve të pranuar në studime të doktoratës sipas Vendimit të Senatit Nr 217 të datës 22 01 2014 19 shkurt 12 00 Listat e kandidatëve të pranuar në studime të doktoratës sipas Vendimit të Senatit Nr 217 të datës 22 01 2014 Stafi i Qendrës për Zhvillim të Karrierës të Universitetit të Prishtinës në vizitë studimore në Slloveni e Austri 18 shkurt 12 00 Nga 9 15 shkurt 2014 këshilltarët për karrierë të Qendrës për Zhvillim të Karrierës të Universitetit të Prishtinës Elmedina Nikoçeviq Kurti dhe Shkumbin Tafilaj morën pjesë në vizitën studimore në Qendrën e Karrierës të Universitetit të Lubjanës Fak 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=55 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Rektoratin e Universitetit të Prishtinës u mbajt takimi i punës në mes të Prof Dr Ibrahim Gashi rektor i UP së dhe z Ian Cliff Ambasador i Britanisë së Madhe në Kosovë Ambasadori Cliff i uroi Profesor Gashit pozitën e re si udhëheqës i Universitetit të Prishtinës Rektori Gashi dhe Ambasadori Cliff kanë theksuar qartë dëshirën për bashkëpunim të mëtejmë si dhe mbështetjen e hulumtimeve në mësimdhënie dhe bashkëpunimin afatgjatë në mes të Universitetit të Prishtinës dhe universiteteve dhe institucionve të arsimit të lartë në Britani të Madhe me theks të veçantë mobilitetit të studentëve dhe stafit akademik Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ambasadori-i-Britanise-se-Madhe-z--z--Ian-Cliff-ta.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ertugrul Yorokogullari Dekan i Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Matematikore Prof Dr Mehmet Serif Kavsaoglu Menaxher i Shkollës Civile të Aviacionit dhe Prof Dr Elif Toprak Koordinator për Marrëdhënie me Jashtë dhe Edukim në Distancë Rektori Gashi me delegacionin turk diskutoi për mundësitë e thellimit të bashkëpunimit në mes të dy universiteteve me theks të veçantë fuqizimin e mobiliteteve në nivelin e doktoratës Prof Dr Ertugrul Yorokogullari e siguroi Rektorin Gashi se ky universitet do të bashkëpunojë ngushtë me Universitetin e Prishtinës për të zhvilluar hulumtime të përbashkëta në lëmin e shkencave natyrore të këmbimit të studentëve si dhe të ofrimit të mudësisë që studentët nga Kosova të ndjekin studimet e Doktoratës në fushën e aviacionit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-priti-ne-nje-takim-pune-delegacionin.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Universitetit të Prishtinës u mbajt takimi zyrtar në mes të Prof Dr Ibrahim Gashi rektor i UP së dhe z Jean François Fitou Ambasador i Francës në Kosovë me ç rast i uroi prof Gashi pozitën e re si udhëheqës i Universitetit të Prishtinës Rektori Gashi dhe Ambasadori Fitou kanë theksuar qartë dëshirën për bashkëpunim të mëtejmë si dhe mbështetjen e hulumtimeve në mësimdhënie si dhe bashkëpunimin afatgjatë në mes të Universitetit të Prishtinës me universitete dhe institucione të arsimit të lartë në Francë me theks të veçantë mobiliteteve të studentëve dhe stafit akademik Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-priti-ne-nje-takim-pune-Ambasadorin-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Inxhinierisë Mekanike 30 tetor 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës prof asoc dr Ibrahim Gashi në vazhdën e vizitave të tij nëpër njësi akademike u prit sot nga dekani i Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës prof asoc dr Naser Kabashi si dhe nga ai i Inxhinierisë El Rektori Gashi mori pjesë në shënimin e 55 vjetorit të themelimit të Universitetit të Shkodrës Luigj Gurakuqi 26 tetor 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës prof dr Ibrahim Gashi mori pjesë në ceremoninë e organizuar nga Universiteti i Shkodrës Luigj Gurakuqi me rastin e shënimit të 55 vjetorit të themelimit të këtij universiteti Në fjalën e tij përshën Menaxhmenti i UP së u takua me znj Iliriana Bejo menaxhere e projektit Tony Blair Faith Foundation 25 tetor 12 00 Menaxhmenti i Universitetit dhe Fakultetit Filozofik u takuan sot më 25 tetor me znj Iliriana Bejo menaxhere e projektit Tony Blair Faith Foundation Ky takim është rezultat i marrëveshjes për bashkëpunim i arritur mes Universitetit të 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=138 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  do të implementohen në programet e përzgjedhura si pilot programe në kuadër të Projektit CUP Projekti i përmendur adreson çështjen e mungesës së lidhjes në mes të arsimit të lartë dhe ekonomisë në Kosovë Ky projekt synon t i zhvillojë dhe avancojë procedurat e vlerësimit si dhe t i përmirësojë lidhjet mes kompetencave të zhvilluara nga institucioni i arsimit të lartë dhe kërkesave të tregut të punës në Kosovë Në këtë trajnim u diskutua rreth themelimit të një qendre të kompetencës në UP e cila do të jetë në shërbim të studentëve dhe stafit të UP së në mënyrë që të kontribuojë drejtpërdrejtë në sigurimin e cilësisë dhe në zhvillimin e partneriteteve me ndërmarrjet lokale Po ashtu në këtë punëtori u hartua koncepti i një katalogu të kompetencave si një sistem i informimit që do ta bëjë arsimin në universitet më transparent dhe me të arritshëm Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/U-mbajt-trajnimi-rreth-mesimdhenies-se-bazuar-ne-k.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Lush Gjergji Me këtë rast dom Lush Gjergji e uroi rektorin Gashi për detyrën e re dhe shprehu gatishmërinë për ta përkrahur Universitetin e Prishtinës në çfarëdo fushe që e lejojnë mundësitë Njëkohësisht dom Lush Gjergji kërkoi ndihmë nga UP ja në koordinimin e manifestimit të 1700 vjetorit të krishterimit manifestim ky që do të organizohet në koordinim mes Ipeshkvisë së Kosovës dhe institucioneve qendrore të Kosovës Rektori Gashi siguroi se Rektorati do të përkujdeset për pjesën akademike të manifestimit respektivisht në koordinimin dhe organizimin e kumtesave shkencore të akademikëve të ftuar me këtë rast si nga Kosova ashtu edhe nga Shqipëria Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-u-takua-me-perfaqesues-te-Ipeshkvise.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive