archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  parë të bashkëpunimit fondacioni Tony Blair në bashkëpunim më Zyren për Marrëdhënie me Jashtë pranë rektoratit të UP se të ndihmoj stafin akademik në zhvillimin e një sillabusi për lëndën Besimet në Globalizim e cila potencialisht do të mund të ishte pjesë e planprogramit të ndonjë departmenti në Shkencat Shoqërore Detalet lidhur me implementimin e këtij projekti do të koordinohen në takimin e radhës në mes të Pro Rektores Lindita Tahiri fondacionit Tony Blair si dhe Dekanatit të Fakultetit Filozofik Përndryshe Universiteti i Prishtinës duke ju falenderu përkrahjes së fondacionit Tony Blair është pjesë e rrjetit të 20 top universiteteve ne botë Njëkohësisht palët u pajtuan që në fazën e dytë të bashkëpunimit fondacioni Tony Blair të asistoj njësi të caktuara akademike me programe të ndryshme në hulumtim Detalet rreth fazës së dytë të projektit do të aranzhohen në takimet e ardhshme që do të mbahen në fillimin e vitit 2013 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Perfaqesues-te-fondacionit---Tony-Blair%E2%80%9D-vizituan-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  UP së prof dr Ibrahim Gashi u takua me zyrtarët e Administratës Qendrore të UP së me ç rast rektori Gashi vizitoi Zyrën për Shërbimin e Studentëve dhe Zyrën e për prodhimin e Diplomave Ky takim kishte për qëllim që rektori të njoftohej me kushtet e punës si dhe me nevojat dhe kërkesat që ka Administrata e UP së Duke e kuptu ne thelb se cfarë pune të rendësishme bën stafi i Administratës Qendrore rektori inkurajoi stafin se do të jetë shumë i përkushtuar në krijimin e kushteve më të mira për punë gjatë mandatit te tij katervjecar Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-u-takua-me-zyrtaret-e-Administrates-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  gjithë të interesuarit se për shkaqe teknike Administrata Qendrore e Universitetit të Prishtinës nuk do të punoj me regjistrimin e studentëve më dt 06 11 2012 Në Fakultetin e Filologjisë u mbajt ligjëratë nga Profesori Amerikan Prof Dr Lenneal J Henderson mundësuar nga Ambasada Amerikane dhe Universitetit i Prishtinës 05 nëntor 12 00 Në prani të stafit akademik dhe studentëve të Universitetit të Prishtinës profesori nga Amerika mbajti një ligjëratë që në fokus kishin ndryshimet dhe zhvillimet politike në Amerikë prej viteve 1960 e deri më sot Pjesë e kësaj ligjërate ishte edhe fush Chevening Scholarships UK Government 02 nëntor 12 00 Chevening Scholarships are the UK government s global scholarship programme funded by the Foreign and Commonwealth Office FCO and partner organisations The prestigious Scholarships are awarded to outstanding scholars with leadership potential ac 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=135 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  02 nëntor 12 00 Deadline 15 November 2012 Open to Foreign graduates of all disciplines who hold a first academic degree Bachelor s Diplom or comparable academic degree Scholarship 750 euros mont Global Leader Fellowship Programme Oxford and Princeton 02 nëntor 12 00 Deadline 19 November 2012 Open to holders of a doctorate who are nationals of a developing country Scholarship GBP35 760 pa year 1 in Oxford USD56 500 pa year 2 in Princeton Prorektorja Tahiri mori pjesë në konferencën Jean Monnet Sfidat e Ballkanit Perëndimor në Integrimet Europiane 02 nëntor 12 00 Prorektorja për Marrëdhënie me Jashtë në Universitetit të Prishtinës prof dr Lindita Tahiri mori pjesë në konferencën Jean Monnet Sfidat e Ballkanit Perëndimor në Integrimet Europiane që është mbajtur në Qendrën Informat 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=136 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e Universitetit të Prishtinës që të aplikojnë për pjesëmarrje në punëtoritë që organizon Qendra për zhvillim të karrierës e Universitetit të Prishtinës Si t i qasemi tregut të punës 05 Nëntor 2 Universiteti i Prishtinës shpall konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve postdiplomike master për vitin akademik 2012 13 31 tetor 12 00 Në studimet postdiplomike master në Universitetit të Prishtinës mund të pranohen kandidatët të cilët në studimet Bachelor apo në ato para hyrjes në fuqi të Deklaratës së Bolonjës kanë arritur notën mesatare 7 50 e më lart Përzgjedhja e këtyre kandidatëv Rektori Gashi vizitoi Fakultetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj 31 tetor 12 00 Rektori Gashi në vizitën e bërë në Fakultetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj e uroi prodekanin Bujar Pirra dhe stafin akademik për fillimin e vitit akademik Me këtë rast rektori Gashi shfrytëzoi rastin t i përgëzoj profesorët studentët dh 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=137 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Prof B Berisha dhe Prof M Pfaffl ndërkaq të mërkurën me 24 10 2012 në laboratorët e FBV do të organizohet pjesa praktike ushtrimet laboratorike Puna praktike do të udhëhiqet nga Prof Pfaffl Prof Berisha dhe Dr Riedmaier Ky aktivitet është pjesë e realizimit të Projektit TEMPUS PhD in Food Science and Technology and Creating Capacities for PhD Reform at the University of Prishtina Kosovo në të cilin Universiteti i Prishtinës UP është përfitues nacional Projekti i përmendur ka investuar mbi 200 000 Euro në mbështetjen dhe përsosjen e laboratorëve të FBV Në këta laboratorë të mërkurën për herë të parë do të bëhet analiza e ekspresionit të gjeneve të indeve shtazore përmes metodës PCR polymerase chain reactions Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/U-mbajt-ligjerata-ne-fushen-e-Biologjise-Molekular.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Arteve me ç rast rektori Gashi ka shprehur gatishmërinë e tij që të bashkëpunojë me këtë Fakultet në baza të rregullta Theks të veçantë iu kushtua diskutimit mbi hapësirat e këtij Fakulteti respektivisht të Departmentit te Muzikes dhe që në një të ardhme të afërt të përmirësohet gjendja aktuale duke i ofruar studentëve dhe stafit akademik mundësi më të mira për punë Rektori Gashi premtoj zgjidhje konkrete te këtij problemi duke i ofruar për shfrytëzim një pjesë të hapësirave te ish Fakultetit te Edukimit deri ne vitin e ardhshem kur pritet te zgjidhet problemi i hapesires së këtij fakulteti ne pergjithesi Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-vizitoi-Fakultetin-e-Arteve.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Rektori u prit nga menaxhmenti dhe nga stafi mësimdhënës dhe administrativ Rektori Gashi pasi dëgjoi prioritetet dhe nevojat që kanë këto njësi akademike foli për përkushtimin qe do ta ketë menaxhmenti i ri për të përballuar të gjitha vështirësitë që lidhen me sfidën e rritjes së cilësisë të përmirësimit të kushteve për punë të mbështetjes më të madhe të veprimtarisë kërkimore dhe punës praktike si dhe të aplikimit të administratës së digjitalizuar Në fund Rektori siguroi se këtë vit do të fillon projekti i ndërtimit të objektit të ri për këto fakultete projekt ky tepër i nevojshëm dhe i shumëpritur Në diskutimet e tyre menaxhmenti dhe stafi e falënderuan Rektorin për vëmendjen që po tregon për mbarëvajtjen e procesit mësimor duke biseduar pikërisht më aktoret dhe bartësit e këtij procesi Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi--viziton-Fakultetin-e-Gjeoshkencave-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive