archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ministri Gjeneral Agim Qeku dhe zv Ministrat Shemsi Veseli dhe Bejtush Gashi si dhe komandanti i FSK së Gjeneral Kadri Kastrati Ministri Çeku dhe stafi i tij i uruan Rektorit Gashi postin e ri duke i dëshiruar sukses në misionin shumë të rëndësishëm dhe fisnik që ka marrë Krahas kësaj ata diskutuan edhe për thellimin e bashkëpunimit në të ardhmen midis Universitetit të Prishtinës dhe Forcës së Sigurisë së Kosovës Delegacioni i lartë i FSK me këtë rast kërkoi që në të ardhmen të analizohen nevojat që ka ky institucion për kuadrot që aktualisht diplomohen në UP por edhe mundësinë që në të ardhmen të zhvillohen programet e përbashkëta studimore për lëmi specifike Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-priti-nje-delegacion-te-larte-te-Min.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  pjesë edhe dekani i Fakultetit Filozofik Prof Bujar Dugolli Takimi kishte për qëllim që Rektori nga afër të njoftohej me kushtet e punës që ka këshilli studentor në këtë fakultet si dhe me nevojat dhe kërkesat që kanë studentët e Fakultetit Filozofik në përgjithësi Rektori inkurajoj të zgjedhurit e studentëve se do të jetë shumë i përkushtuar në krijimin e kushteve më të mira për punë respektim më të shtuar të orarit të ligjëratave dhe të provimeve nga ana e profesorëve si dhe mbështetje më të madhe të gjitha nismave studentore që janë në funksion të ngritjes se cilësisë Takimi kaloi në një atmosferë pune dhe studentët e falënderuan Rektorin për vizitën dhe vëmendjen që po tregon Rektori i ri për hallet e studentëve që në ditët e para të marrjes së detyrës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-viziton-Keshillin-e-Studenteve-te-Fa.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  total number of 35 candidates will be selected to attend the programme Programme description The training programme consists of three modules to be delivered from February November 2013 with a total duration of 15 days and is based on SOQUA a training programme offered to academics and researchers in Austrian institutions www soqua net The programme will be delivered in English language by the Austrian and Kosovan trainers and no translation will be provided Applicants are expected to submit an initial research project idea which can be further developed during the programme 10 programme graduates will be selected for participation in a mentorship programme which includes a two week fellowship in Vienna Application process Applicants are required to submit the following documents Application form Curriculum Vitae which includes the list of publications Proofs of qualifications diplomas certificates and similar Proof of employment in one of the targeted institutions Letter of motivation Initial research project idea ID copy Documents indicated should be send by e mail to essie uni pr edu by 18 November 2012 For more information on the research training programme description and to download the application form please visit www kec ks org essie html Information day for the research training programme and the call for applications will be organized in the Faculty of Philosophy of University of Pristina on 18 October 2012 starting at 14 00 pm in room nr 101 Call for application Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Call-for-application.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Universitet të Sporteve të Tiranës prof dr Vejsel Rizvanolli Në këtë takim u diskutua rreth bashkëpunimit të mëtutjeshëm në mes të dy universiteteve me ç rast rektori Rizvanolli uroi rektorin prof dr Ibrahim Gashi për detyrën e re dhe ftoi UP në të marrë pjesë në Universiadën Gjithëkombëtare që do të organizohet nga Universiteti i Sporteve të Tiranës me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë Duke shprehur gatishmërinë e UP së për bashkëpunim të ndërsjellë rektori Gashi konfirmoi me kënaqësi pjesëmarrjen e UP së në Universiadë ku do të zhvillohen sporte të ndryshme nga sportistet shqiptarë si në Shqipëri ashtu edhe në Kosovë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-takoi-Rektorin-e-Universitetit-te-Sp.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Gashi ka pritur Sindikatën e UP së në përbërje të nënkryetarit të Sindikatës nënkryetarit të Administratës dhe sekretarit të Sindikatës Ata kanë uruar rektorin Gashi për pozitën e re si udhëheqës i UP së me ç rast rektori Gashi ka shprehur gatishmërinë e tij që të bashkëpunojë me Sindikatën e UP së në baza të rregullta në mënyrë që të ofrojë përkrahjen e tij dhe me transparencë maksimale të përkushtohet për të përmirësuar efikasitetin e shërbimit në administratë Theks të veçantë iu kushtua diskutimit mbi matjen e performancës së secilit punëtor si dhe vendosjes së mekanizmave që mbrojnë të drejtat e punëtorëve në sektorin publik Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-u-takua-me-Sindikalistet-e-UP-se.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  edhe çështjet tjera që ndërlidhen me statusin ligjor të punonjësve të administratës së UP së si dhe përfshirjen e tyre në rritjen e pagave sipas Vendimit të Qeverisë të datës 14 03 2014 Me këtë menaxhmenti adresoi me sukses të gjitha kërkesat e punonjësve të administratës së UP së që janë në kuadër të kompentencave ligjore Nëpunësit civilë të UP së ishin mirënjohës për aktivitetin e menaxhmentit dhe kjo rezultoi me rifillimin e punës në administratën e UP së Menaxhmenti e vlerëson lartë bashkëpunimin dhe angazhimin e të gjithë akterëve të përfshirë në këtë çështje duke filluar nga Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ministria e Administratës Publike Ministria e Financave dhe punonjësit e administratës së UP së Në veçanti u jemi mirënjohës studentëve të cilët kanë pasur mirëkuptim për situatën e krijuar javën e fundit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Menaxhmenti-adreson-me-sukses-shqetesimet-e-nepune.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Aplikacion punësimi Njoftim 27 mars 12 00 University of Prishtina Hasan Prishtina Institute for Social Science and Humanities in cooperation with German International Cooperation GIZ Project Reform of the Public Finance System invites you to participate in the lecture Towards a transparent and gender balanced budget By Dr Elisabeth Klatzer Vienna University of Economics and Business Location Faculty of Philosophy 1st floor room no 101 Date 31 03 2014 Time 12 00 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-%2815%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Konstatimet e Mbledhjes së Këshillit Drejtues të UP së lidhur me kërkesat e punonjësve të Administratës së UP 27 mars 12 00 Konstatimet e Mbledhjes së Këshillit Drejtues të UP së lidhur me kërkesat e punonjësve të Administratës së UP Klikoni këtu për të parë njoftimin Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konstatimet-e-Mbledhjes-se-Keshillit-Drejtues-te-U.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive