archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  akademik 2013 2014 Mësimdhënësit e interesuar për aplikim të cilët janë të punësuar në Universitetin e Prishtinës kanë përparësi në përzgjedhje dhe duhet të paraqesin 1 Letër interesimin për kursin e caktuar dhe programin e caktuar Ndërsa kandidatët të cilët nuk kanë marrëdhënie pune në Universitetin e Prishtinës duhet të paraqesin 1 CV 2 Dëshmi për zgjedhje për mësimdhënie universitare 3 Dëshmi për avancim në metodologji të mësimdhënies 4 Letër interesimin për kursin e caktuar dhe programin e caktuar Dokumentacioni i sipërshënuar dorëzohet në Zyrën e Programit të AKM së në Fakultetin e Edukimit në Prishtinë çdo ditë pune nga data 24 03 2014 deri më datën 31 03 2014 duke filluar prej orës 9 00 deri në 15 00 Vendimin për zgjedhje të personelit të angazhuar sipas kurseve programeve të parapara sipas konkursit e bën Komisioni profesional dhe Këshilli Drejtues i Programit për AKM Kliko këtu për të shkarkuar konkursin Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-angazhim-te-personelit-mesimdhenes-ne-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  the Great East Japan Earthquake and Tsunami 2011 and 2 talk session with experts from Kosovo Institute of Seismology Kosovo Red Cross and Kosovo Security Forces on how to prepare and respond to earthquake The event is supported by Embassy of Japan in Vienna University of Pristina Radio Television of Kosovo JICA Kosovo Alumni Association The Young Environmentalists Global Asia Investment Ltd and Tokyo Restaurant Film summary On 11 March 2011 the town of Minami Sanriku in Miyagi Prefecture surrounded by the mountains and sea lost nearly 1000 residents The film started covering this town for one year 28 hours after the disaster occurred The film captures a number of different individual stories showing that the survivors are desperately trying to get their lives back together over the course of a year This film received the Silver Award at New York Film Festivals in 2013 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/The-Joint-Commemorative-event-REMEMBER-3-11-%E2%80%93-Less.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ministrin e Ekonomisë dhe Financave Besim Beqaj me të cilin diskutuan rreth çështjeve të riaktualizuara përkitazi me nivelizimin e pagave të punonjësve të administratës së Universitetit të Prishtinës me kategorinë e shërbyesve civilë Rektori Berishaj dhe Ministri Beqaj u pajtuan që kjo çështje të zgjidhet sa më shpejtë dhe në një mënyrë sa më efektive përbrenda mundësive që ofrojnë aktet ligjore në fuqi Po ashtu rektori u d mori mbështetjen e plotë edhe nga Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ramë Buja i cili shprehi gatishmërinë e plotë që çështja në fjalë të zgjidhet sa më shpejtë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Takimi-i-Rektorit-%28u-d-%29-Berishaj-me-Ministrin-Beq.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  s UP dhe USAID organizon sesionin informues për 50 bursa të programit MASTER në SHBA 20 janar 12 00 Në kuadër projektit Transformational Leadership Scholarships and Partnerships Program financuar nga Qeveria Amerikane dhe Qeveria e Kosovës USAID ka hapur konkursin për aplikim për bursa të nivelit MASTER për të gjithë kandidatët e Ligjëratë e hapur nga Arch Marco Casamonti 20 janar 12 00 Nen patronatin e Ambasades Italiane ne Prishtine ne Universitetin e Prishtines Hasan Prishtina Fakultetin e Ndertimtarise dhe Arkitektures ne Departamentin e Arkitektures organizohet ligjerate e hapur me titull ARCHEA SUS USAID shpall konkursin për bursa të nivelit MASTER 17 janar 12 00 Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar USAID ka nisur implementimin e programit Transformational Leadership Scholarships and Partnerships Program Në kuadër të këtij projekti tanimë është hapur konkursi për apli 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=58 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  ndërkombëtare e mbajtur në Universitetin e Vjenës Në takim Rektori u d i ka falënderuar studentët për punën e tyre të palodhshme dhe përfaqësimin e denjë të Universitetit në skenën ndërkombëtare Gjithashtu ai ka shprehur të gjithë mbështetjen e tij për ekipin duke nënvizuar përkushtimin e palëkundur në shërbim të studentëve të cilësisë së mësimdhënies dhe krijimit të mundësive për pjesëmarrjen e tyre në gara dhe forume të rëndësishme ndërkombëtare për studentët Njëra prej anëtareve të ekipit të Universitetit është zgjedhur në mesin e prezantueseve më të mira të garës Pas Vjenës ekipi do të marrë pjesë në finalen botërore që do të mbahet në Washington D C të Shteteve të Bashkuara nga 6 12 prill 2014 ku pjesëmarrës do të jenë mëse 630 universitete nga 120 vende të botës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-%28u-d-%29-pret-ekipin-e-studenteve-pjesemarre.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të bursave Japoneze Ky program i suksesshëm është në vitin e pestë me radhë që u ofron bursa studimi studentëve të kualifikuar në nivel pasuniversitar dhe të doktoratës për në Japoni Sesioni udhëzues ka pasur për qëllim që t i informojë të gjithë të interesuarit rreth këtyre bursave të cilët kanë pasur mundësi edhe të dëgjojnë përvojën nga përfituesit e mëparshëm të bursave Të pranishëm ishin përgjegjësi i Zyrës Ndërlidhëse të Japonisë z Arbër Miftari z Yusuke Hara nga UNICEF i z Bujar Gallopeni nga MASHT i dhe drejtoresha e Zyrës për marrëdhënie me jashtë në UP znj Lumnije Bajrami Gjatë ditëve të ardhshme do të njoftoheni për detajet e aplikimit dhe për afatin e konkurrimit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Sesion-informues-per-bursa-japoneze-per-vitin-2014.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  rrjeti është të kontribuojë në zhvillimin e një sistemi të qëndrueshëm të këshillimit dhe orientimit në karrierë në sektorin e arsimit të lartë në Kosovë për t i mundësuar studentëve dhe të diplomuarve përgatitje më të mirë për tregun e punës dhe rrugën e tyre të karrierës Kjo iniciativë është shtyrë dhe fuqizuar nga praktikat e mësuara në udhëtimin studimor të këtij grupi nismëtar në Slloveni dhe Austri ku patën mundësi të njihen në detaje me punën dhe shërbimet e qendrave për karrierë të Universitetit të Lubjanës Mariborit Grazit dhe Triestes Itali Fuqizimi i bashkëpunimit të këshilltarëve për karrierë ne Kosovë mbështetet nga projekti Rritja e Punësimit për të Rinj EYE i financuar nga Qeveria Zvicerane dhe implementuar nga konsorciumi Helvetas Swiss Intercooperation HSI dhe Management Development Associates MDA Ky projekt synon të krijoj përforcojë dhe të promovojë shërbimet e orientimit në karrierë për t i kontribuar në mënyrë efikase shfrytëzimit të mundësive për shkollim aftësim dhe punësim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Mbahet-takimi-i-pare-i-Rrjetit-te-Keshilltareve-pe.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  successfully in its fifth year and provides qualified students with studying opportunities at postgraduate and doctoral level This guidance session aims to inform applicants well about this scholarship in advance and also give a chance to hear the first hand experience from previous scholarship holders The session is scheduled to be held on 13 March at 11am at Rectorate s building of the University of Pristina For any query please feel free to contact Mrs Mirjeta Ismajli mirjeta ismajli uni pr edu We look forward to meeting those interested Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Guidance-session-on-Japanese-Scholarship-for-2014.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive