archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  12 00 Në Rektorat të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina u mbajt takimi nismëtar për zbatimin e projektit TEMPUS Modernizimi i Shkollimit të Mësimdhënësve në Universitetin e Prishtinës MEd UP ku të pranishëm ishin re UP mbështet USAID in në realizimin e sesioneve informuese për dhënien e 50 bursave për studime në SHBA 16 janar 12 00 Rektori i Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi priti në një takim përfaqësues të Misionit të USAID it në Kosovë Cecilia Sun dhe Scott S Cameron Në këtë takim rektori Gashi dhe për Rektori Gashi dhe prorektori Alija pritën në një takim dr Stefan Scholz 16 janar 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi dhe prorektori për kërkime shkencore prof asoc Avdulla Alija pritën në një takim dr Stefan Scholz shef i Departamentit për planifikim dhe programim 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=59 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  States 07 mars 12 00 The Fulbright Foreign Student Program Is Now Accepting Applications Young professionals and university graduates are encouraged to apply for the prestigious Fulbright Foreign Student Program which provides funding for a two year Master s Degree in the United States For more information about the Fulbright Foreign Student Program including applicant requirements and instructions please visit http pristina usembassy gov student program html Please note The application deadline is Saturday May 31 2014 Late or incomplete applications will not be accepted Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Fulbright-Foreign-Student-Program----Master%E2%80%99s-Degr.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  will award a series of small grants to enhance curriculum development research and library resources and the professional expertise of faculty members from Kosovo s institutions of higher education Grants will help institutions of higher education establish linkages with U S institutions in order to encourage development of program planning and curriculum revisions Additionally resources will be devoted to library collections and other research tools The University Support Program grants are awarded on a competitive basis The closing date for this round of proposals is April 30 2014 at 17 00 For all information regarding this program please follow the link http pristina usembassy gov university support grants program html Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/University-Support-Grants---U-S--Embassy-Prishtina.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Listat e kandidatëve të pranuar në studime të doktoratës sipas Vendimit të Senatit Nr 217 të datës 22 01 2014 19 shkurt 12 00 Listat e kandidatëve të pranuar në studime të doktoratës sipas Vendimit të Senatit Nr 217 të datës 22 01 2014 Fakulteti Juridik Fakulteti i Filologjisë Fakulteti Filozofik Fakulteti Ekonomik FSHMN Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Listat-e-kandidateve-te-pranuar-ne-studime-te--%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  për Orientim në Karrierë e Sllovenisë gjatë të cilës u prezantua edhe puna dhe shërbimet e QZhK së të UP së Me këtë rast stafi i QZhK së pati rastin të dëgjojë më shumë edhe rreth praktikave të shërbimeve të karrierës që përdoren në Universitetin e Triestes Itali Në vijim të vizitës studimore u realizuan takime me stafin e Qendrës së Karrierës të Universitetit të Lubjanës dhe Qendrës së Karrierës së Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Lubjanës Po ashtu u realizua vizita në Qendrën e Karrierës së Universitetit të Mariborit dhe Universitetit të Graz it Kjo vizitë studimore shërbeu si mundësi e mirë për shkëmbimin e përvojave sigurimin e praktikave të mira që përdorin qendrat e karrierës në Slloveni Austri e Itali me qëllim të ngritjes së cilësisë së shërbimeve të karrierës si dhe mundësi për krijimin e kontakteve të reja për bashkëpunim Ky aktivitet u mundësua nga projekti EYE Enhancing Youth Employability në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës bazuar në marrëveshjen e nënshkruar nga të dy palët më 26 nëntor 2013 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Stafi-i-Qendres-per-Zhvillim-te-Karrieres-te-Unive.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Tushnet i Universitetit te Harvardit 14 janar 12 00 Në kuadër të projektit Avancimi i Bashkëpunimit me Universitetet Amerikane që mbështetet nga Ambasada Amerikane në Kosovë do të qëndrojë për vizitë pune Prof Dr Mark Tushnet nga Universiteti i Harvard it SHBA Gjatë qëndrimit të tij pre Konkurs për vende të lira pune 14 janar 12 00 Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina shpall konkurs të brendshëm për këtë vend të lirë pune në Administratën e UP 1 Drejtor për çështje të studentëve në Administratën Qendrore të Universitetit të Prishtinës Hasa Njoftim për ditën informuese për bursa në programin Erasmus Mundus 10 janar 12 00 Zyra për Marrëdhënie me Jashtë e Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina organizon ditën përmbyllëse të fushatës promovuese për bursat në programin Erasmus Mundus Dita informuese organizohet për të gjitha njësitë aka 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=60 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  mundësinë e fillimit të programeve të përbashkëta ndërkombëtare dhe mbulimin e deficiteve akademike në këto dy njësi duke mundësuar sjelljen e profesorëve ndërkombëtarë në UP Ndërkaq rektori Gashi e mori si parësore përmirësimin e sistemit të ngrohjes dhe të higjienës në këto dy njësi akademike duke premtuar se çështjen e ngrohjes do ta adresojë sa më shpejt në një takim të afërt me udhëheqësit e Termokosit Gjithashtu rektori Gashi u takua edhe me Këshillin e Studentëve të Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike Përfaqësuesit e Këshillit të Studentëve kërkuan përkrahje nga Rektori për përmirësimin e kushteve të punës për të bërë të mundur adresimin e kërkesave të studentëve pranë kësaj njësie në mënyrë konsistente dhe sa më efektive Ata poashtu kërkuan që të gjejnë mbështetje në shkëmbimin e përvojave dhe njohurive akademike ndërkombëtare duke iu mundësuar vizita studimore ndërkombëtare qëllimi i të cilave është ndritja e cilësisë shkëmbimi i përvojave dhe i njohurive akademike specializimi i studentëve në fusha të ndryshme krijimi i urave miqësore dhe shkëmbimi ndërkulturor mbarëbotëror Rektori Gashi premtoi se të gjitha këto veçse kanë hyrë si parësore në planin e tij të veprimit dhe siguroi se shumica e kërkesave që u adresuan nga studentët do të marrin përkrahjen e duhur Gjatë vizitës në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Gjatë vizitës në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Vizita në amfiteatrin e Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Takimi me përfaqësues të Këshillit të Studentëve në Fakultetin Teknik Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-u-prit-nga-dekanet-e-fakulteteve-tek.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  për Shkodrën Duke iu referuar historisë së zhvillimit të këtij universiteti dhe bashkëpunimit me Universitetin e Prishtinës rektori Gashi shfrytëzoi rastin t u bëjë ftesë institucioneve të shtetit shqiptar që ta intensifikojnë bashkëpunimin për integrimin e arsimit të lartë mes Kosovës dhe Shqipërisë duke investuar kështu në rrugën e pashmangshme të integrimeve evropiane Në kuadër të kësaj vizite rektori Gashi u takua edhe me ministrin e Arsimit të Republikës së Shqipërisë z Myqerem Tafaj si dhe me rektorin e Universitetit të Tiranës z Dhori Kule Gjatë bisedës rektori Gashi përveç tjerash propozoi që në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 100 vjetorit të pavarësisë Universiteti i Prishtinës dhe Universiteti i Tiranës ta fillojnë një program të përbashkët të studimeve të doktoratës nga fusha e Historisë Nacionale dhe Albanologjisë Ky propozim u mirëprit nga ministri Tafaj dhe nga rektori Kule dhe pritet të inaugurohet në vigjilje të festimeve të 100 vjetorit të pavarësisë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-morri-pjese-ne-shenimin-e-55-vjetori.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive