archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  më imediate do të hyjnë në listën e prioriteteve dhe të planit të veprimit të rektorit në muajt në vijim Përvec tjerash rektori Gashi përgëzoi stafin për ndërtimin e objektit të ri të fakultetit i cili është afër përfundimit objekt ky që do të mundësoj hapjen e degëve të fakultetit ekonomik dhe juridik për studentët në Ferizaj Gjatë vizitës së tij në Ferizaj Rektori Gashi u takua edhe me kryetarin e Komunës së Ferizajt z Agim Aliu ku edhe shfrytëzoi rastin ta falënderojë për përkrahjen e vazhdueshme që Komuna i ka dhënë stafit akademik dhe studentëve të UP së në Ferizaj në krijimin e kushteve sa më të mira për punë Rektori premtoi përkrahje të vazhdueshme dhe konkrete në aspektet e zhvillimit të planprogrameve dhe mbarëvajtjes së procesit mësimor duke kërkuar që kjo të fuqizohet me përkrahjen e Komunës sidomos në infrastrukturën përcjellëse të Fakultetit të Shkencave të Aplikuara Teknike në Ferizaj Kryetari Aliu premtoj përkrahje dhe siguroi se komuna së shpejti do të ndërtoj rrugën e cila do ta lidh ndërtesën e re të fakultetit me pjesën tjetër të qytetit Gjatë vizitës në Fakultetin e Shkencave të Aplikuara Teknike në Ferizaj Takimi i Rektorit Gashi me Kryetarin Agim Aliu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-vizitoi-Fakultetin-e-Shkencave-te-Ap.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Të kuptuarit ndërkulturor dhe të drejtat e njeriut Përmes këtij njoftimi Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina Komiteti Norvegjez i Helsinkit dhe Community Building Mitrovica CBM i fton studentët e interesuar të Universitetit të Prishtinës që të aplikojnë për pjesëmarrje në kursin Të kuptuarit ndërkulturor dhe të drejtat e njeriut i cili do të zgjasë një semestër Qëllimi i këtij kursi është që t i rrisë njohuritë e studentëve të UP së për të kuptuarit ndërkulturor dhe të drejtat e njeriut si dhe në ndërtimin e paqes Qëllimi i kursit është përvetësimi i njohurive në të kuptuarit ndërkulturor dhe të drejtat e njeriut dhe në zgjidhjen paqësore të konflikteve zhvillimin e kulturës demokratike të bazuar në vlerat e lartpërmendura Për më shumë informata lexo dokumentin e bashkangjitur këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/THIRRJE-PUBLIKE-PER-APLIKIM-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Francë Me këtë rast do të organizohet konferenca me titull Për të studiuar në Francë nga një përfaqësues i Campus France agjenci universitare franceze Stendat informuese mbi filialet e studimeve do të jenë të hapura për t iu përgjigjur pyetjeve tuaja Réunion d informations L Ambassade de France et l Alliance française de Pristina vous convient le Mardi 18 février de 11h à 13h00 dans l amphithéâtre de la Bibliothèque Nationale et Universitaire pour une réunion d information sur les études en France A cette occasion une conférence étudier en France sera donnée par une représentante de Campus France agence universitaire française Des stands d information sur les filières d études seront ouverts pour répondre à vos questions Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Takim-informues.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Kjo konferencë ndërkombëtare u organizua në kuadër të projektit Tempus Kompetencat në Universitetin e Prishtinës dhe në panel morën pjesë Lindita Tahiri prorektore për bashkëpunim ndërkombëtar Doris Kiendl Wendner prorektore nga Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Graz Austri Bojan Jovanovski përfaqësues i Universitetit Kiril dhe Metodi në Shkup të Maqedonisë Safet Gerxhaliu Drejtor i Odës Ekonomike të Kosovës Ferdije Zushi udhëheqëse e Bordit të Agjencionit të Akreditimit të Kosovës dhe Teuta Danuza udhëheqëse e Autoritetit Kombëtar të Kualifikimeve në Kosovë Në këtë konferencë morën pjesë dhe përfaqësues të Universitetit Girona nga Spanja La Sapienza nga Italia dhe nga organizata e WUS Austrisë si dhe profesorë dhe studentë të UP së Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/UP-me-partnere-nderkombetare-diskuton-kompetencat-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ky aktivitet është pjesë e projektit Tempus dhe është me interes se programi ri mësimor do të hartohet në bashkëpunim me partnerët socialë si agjencioni katastral i Kosovës komuna e Istogut dhe kompanitë private të kësaj fushe në mënyrë që të programi i ri të plotësojë nevojat e tregut dhe të shoqërisë kosovare Kjo fushë është e rëndësisë të veçantë sidomos duke pasur parasysh gjendjen e krijuar gjatë luftës ku është shkatërruar infrastruktura bazike katastrale Me rëndësi të veçantë është gjithashtu se përveç programit të ri master projekti parasheh dhe pajisjen e laboratorit dhe krijimin e qendrës të shërbimit për studentët e këtij fakulteti si dhe ritrajnimin e kuadrit në këtë fushë Në takim me parnterët ndërkombëtarë dhe kosovarë ishin edhe prorektorët e Universitetit të Prishtinës Lindita Tahiri dhe Naser Sahiti si dhe koordinatorja kombëtare e Tempusit Kimete Canaj Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines-me-program-te-ri-mesimor.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  00 Zyra për Marrëdhënie me Jashtë e Universitetit të Prishtinës ka disa muaj që po punon me secilën njësi akademike për t u ndihmuar studentëve të UP të aplikojnë për bursa studimore në universitete të Unionit Europian brenda programeve të mobilitetit në Erasmus Mundus Megjithatë për shkak të pamundësimit të punës së menaxhmentit të Universitetit të Prishtinës përkundër përkushtimit dhe dëshirës për të pasur sa më shumë sukses me këto aplikime ZMJ po pengohet që të finalizojë procedurën e aplikimit pikërisht këtyre ditëve që janë afati i fundit për aplikim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Studentet-protestues-pamundesojne-aplikimin-e-kole.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  studimeve master që i takojnë njërës prej 5 kategorive të publikuara në njoftim dhe në plotësimin e njoftimit për lirim nga pagesa Dokumentet e nevojshme për aplikim a Certifikata e lindjes për secilin prej studentëve të familjes së ngushtë b Kopja e letërnjoftimit të studentit es c Vërtetimin për statusin e studentit dhe dëshminë për regjistrim të vitit akademik 2013 2014 secili veç e veç a Certifikatën e notave b Dëshminë për të lartësinë e të ardhurave mujore të familjes së ngushtë të lëshuar nga institucioni kompetent c Kërkesa për lirim nga pagesa e semestrit në emër të gjithë studentëve të së njëjtës familje numri kontaktues dhe e mail adresën Këshilli Drejtues do të vendos se cili nga studentët e familjes së ngushtë do të lirohet nga pagesa e semestrave Dokumentet e pakompletuara nuk do të merren në shqyrtim nga komisioni për lirim Sqarim Studentët përfitues të së drejtës për lirim nga pagesa duhet të parashtrojnë kërkesë pranë njësisë akademike përkatëse për rimbursim të mjeteve të paguara me rastin e regjistrimit të semestrit dimëror 2013 2014 duke bashkëlidhur dokumentet si në vijim Fletëpagesën e semestrit Kopjen e letërnjoftimit ose ID kartelës studentore dhe Kopjen e kartelës së bankës nr i xhirollogarisë të jetë i qartë Afati i paraqitjes së dokumenteve mbetet i pandryshuar përkatësisht deri me datën 06 02 2014 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Plotesim-i-njoftimit-per-lirim-nga-pagesa-e-semest.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e letërnjoftimit të studentit es invalid d Vërtetimin për statusin e studentit dhe regjistrimit të semestrit dimëror 2013 2014 e Certifikatën e notave f Kërkesën për lirim nga pagesa e semestrit numrin kontaktues dhe e mail adresen 2 Studentët që kanë mbetur pa njërin prind si pasojë e luftës i paraqesin këto dokumente a Kopjen e vërtetuar të vendimit për njohjen e statusit të familjes së dëshmorit apo viktimës civile nga institucioni kompetent b Kopjen e letërnjoftimit të bartësit të statusit të familjes së dëshmorit viktimës civile c Kopjen e letërnjoftimit të studentit es d Certifikatën e lindjes së studentit es e Vërtetimin për statusin e studentit dhe regjistrimit të semestrit dimëror 2013 2014 f Certifikatën e notave g Kërkesën për lirim nga pagesa e semestrit numrin kontaktues dhe e mail adresen 3 Studentët me nevoja speciale paraqesin këto dokumente a Kopjen e vërtetuar të vendimit për njohjen e statusit të personit me nevoja speciale nga institucioni kompetent përkatësisht nga shoqatat e licencuara të personave me aftësi speciale b Kopjen e letërnjoftimit të studentit es c Vërtetimin për statusin e studentit dhe regjistrimit të semestrit dimëror 2013 2014 d Certifikatën e notave e Kërkesën për lirim nga pagesa e semestrit numrin kontaktues dhe e mail adresen 4 Studentët familjet e të cilëve janë në asistencë sociale i paraqesin këto dokumente a Vendimin për përfitim të asistencës sociale të lëshuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale b Vërtetimin e Qendrës për Punë Sociale për familjen dhe studentin forma shkarkohet nga ueb faqja ose merret në QPS në Komunë c Kopjen e letërnjoftimit të bartësit të ndihmës sociale d Kopjen e letërnjoftimit të studentit es e Certifikatën e lindjes së studentit es f Vërtetimin për statusin e studentit dhe regjistrimit të semestrit dimëror 2013 2014 g Certifikatën e notave h Kërkesën për lirim nga pagesa e semestrit numrin kontaktues dhe e mail adresen Sqarim Anëtarë të familjes së ngushtë në kuptim të këtij ligji për statusin dhe të drejtat e dëshmorëve invalidëve veteranëve pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës viktimave civile dhe familjeve të tyre janë bashkëshorti bashkëshortja fëmijët fëmijët jashtëmartesor fëmijët e adoptuar birësuar prindërit njerka njerku thjeshtri thjeshtra si dhe bashkëshorti bashkëshortja jashtëmartesore Dokumentacioni i kompletuar duhet të dorëzohet në arkivin e administratës së fakultetit përkatës ndërsa pas mbylljes së afatit për aplikim kërkesat dhe dokumentacionin e pranuar fakultetet e dorëzojnë në rektorat të UP për t u shqyrtuar nga Komisioni për lirim Studentët të cilët lirohen nga pagesa do të informohen përmes fakultetit në të cilin kanë aplikuar Afati i paraqitjes së dokumenteve është nga dita e publikimit deri me datë 06 02 2014 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-per-lirim-nga--pagesa-e-semestrave-per-vit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive