archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  dhjetor 12 00 Koordinatorët e UP së për projektet Tempus mbajtën sot një takim me rektorin e Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi për të diskutuar lidhur me bashkëpunimin e vazhdueshëm dhe transparent ndërmjet udhëh Ftesë për ditën informuese të Programit CEEPUS për stafin akademik 10 dhjetor 12 00 Programi CEEPUS do të organizojë ditë informuese për stafin akademik të Universitetit Prishtinës Hasan Prishtina që do të mbahet të enjten më 12 dhjetor në orën 14 00 në Sallën e Senatit në Rektorat Ky program mundëson sh Java informuese për Bursa në Programet JoinEU SEE PENTA dhe Basileus 07 dhjetor 12 00 Në kuadër të skemës programore Erasmus Mundus Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina ka gjeneruar programet JoinEU SEE dhe Basileus Në kuadër të këtyre programeve ofrohen bursa për studime jashtë vendit në universitetet par 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=65 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Sprachinstitut OESI është një Institut gjuhësh nga Austria i cili vepron në Kosovë me qëllim të promovimit të gjuhës gjermane dhe gjithashtu e përforcon bashkëpunimin ndërkombëtar kulturor Përveç kësaj OESI ofron një pasqyrim të plotë të vendeve gjermanofolëse duke siguruar informacione në lidhje me jetën kulturore sociale dhe politike atje Universiteti i Prishtinës me këtë marrëveshje ka rënë dakord për ta lejuar zhvillimin e provimeve të të gjitha niveleve gjuhësore të certifikuara dhe të pranuara në Austri Gjermani dhe Zvicër e të cilat do të mbahen 5 6 herë në vit në sallat e ligjëratave të UP së dhe po ashtu do të ofrohen kurse për përgatitjen e këtyre provimeve Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Provimet-e-certifikuara-shteterore-te-gjermanishte.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  dhe prej orës 13 15 2 Për Fakultetin e Shkencave Matematikore Natyrore dhe Fakultetin e Filologjisë më 08 11 2012 prej orës 9 12 dhe prej orës 13 15 3 Për Fakultetin Juridik dhe Fakultetin Ekonomik më 09 11 2012 prej orës 9 12 dhe prej orës 13 15 4 Për Fakultetin e Mjekësisë më 12 11 2012 prej orës 9 12 dhe prej orës 13 15 5 Për Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike dhe për Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike më 13 11 2012 prej orës 9 12 dhe prej orës 13 15 6 Për Fakultetin e Edukimit të gjitha qendrat dhe Fakultetin e Arteve më 14 11 2012 prej orës 9 12 dhe prej orës 13 15 7 Për Fakultetet tjera më 15 11 2012 prej orës 9 12 dhe prej orës 13 15 Pranim të palëve jashtë këtyre datave nuk do të ketë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-%288%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  takim zyrtar mes prorektores për marrëdhënie me jashtë të UP së prof asoc Lindita Tahiri dhe përfaqësuesit të Universitetit të Gieseenit në Gjermani prof Rainer Waldhardt Qëllimi i këtij takimi ishte diskutimi për bashkëpunim mes këtyre dy universiteteve Në takim ishte i pranishëm edhe dekani i Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë dr sc Bedri Dragusha Ata u pajtuan që gjatë muajit dhjetor të vitit 2012 Universiteti Gieseen të organizojë ligjërata për studentët e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë Po ashtu Universiteti Gieseen planifikon të ketë projekte të përbashkëta hulumtuese në fushën e bujqësisë veterinarisë dhe shkencave natyrore Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Bashkepunim-mes-Universitetit-te-Prishtines-dhe-Un.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  se është arritur mirëkuptim me Qeverinë e Kosovës për ndarjen e mjeteve për ndërtimin e një kampusi të ri të Fakultetit të Shkencave Sportive pasi që të jetë përcaktuar lokacioni nga ana e komunës prandaj është një shpresë e madhe sepse gjendja aktuale nuk do ta përcjellë gjatë këtë fakultet Rektori Gashi në takimin me menaxhmentin e këtij fakulteti kërkoi që t i kushtohet rëndësi digjitalizimit të administratës dhe të intensifikohet bashkëpunimi me partnerët ndërkombëtar sidomos rëndësi t i kushtohet hyrjes në programe të përbashkëta të masterit dhe doktoraturës me universitete të tjera sepse në këtë mënyrë do të rritet besueshmëria dhe kredibiliteti i diplomës gjithmonë duke ofruar gjithë mbështetjen e menaxhmentit të UP së Gjithashtu rektori Gashi kërkoi që të bëhet e mundur lidhja e mësimdhënies së teorisë me praktikën të ulet fondi i orëve për asistentët në mënyrë që të kenë mundësi për punë praktike në kuptimin e specializimit dhe hulumtimeve të tjera shkencore Dekani Krasniqi njoftoj rektorin me gjendjen aktuale në këtë fakultet më vështirësitë dhe arriturat e shënuara duke prezantuar edhe objektivat që kanë duke veçuar kështu përpjekjet për bashkëpunim me Tetovën Tiranën Elbasanin vendet e tjera fqinje dhe të Evropës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-i-UP-se,-Prof-dr--Ibrahim-Gashi-vizitoj-Fa.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  12 00 Prorektori për kërkime shkencore prof asoc dr Avdulla Alija mori pjesë në seminarin Profesionet e rregulluara i cili u mbajt në ndërtesën e Ministrisë së Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë organizuar nga Zyra Nacionale e Tempusit në K Universiteti i Prishtinës dhe ai i Tiranës me programe të përbashkëta studimore 16 nëntor 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës prof dr Ibrahim Gashi në një ceremoni të organizuar ndërmjet universiteteve shqiptare të mbajtur në universitetin e Vlorës Ismail Qemali nënshkroi një marrëveshje për fillimin e dy programeve të përba Një delegacion nga Universiteti i Wuppertalistit të Gjermanisë e vizitoi Rektoratin e UP së 15 nëntor 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof asoc dr Lindita Tahiri dhe prorektori për kërkime shkencore prof asoc dr Avdulla Alija në Rektoratin e UP së pritën një delegacion nga Universiteti i Wuppertalistit të Gjermanisë i përfaqësuar nga pr 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=130 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  bashkëpunim ndërmjet dy universiteteve publike që ka prefektura e Eskişehirit dhe Universitetit të Prishtinës Prorektorja Tahiri i falënderoi mysafirët nga Turqia duke shprehur gatishmërinë për bashkëpunim konkret ndërmjet UP së dhe universiteteve të Eskişehir veçanërisht në fushën e mësimit në distancë gjithashtu për bashkëpunim konkret në Degën e Gjuhës Turke e cila funksionon në kuadër të UP së Prorektori Avdulla Alija u premtoi mysafirëve se do të shqyrtohen të gjitha mundësitë për bashkëpunim të njësive akademike të UP së dhe njësive akademike të universiteteve të Eskişehirit në fushën e hulumtimeve shkencore si dhe të jemi anëtarë të përbashkët për aplikim të projekteve të EU së Ai shtoi se UP ja është e gatshme për bashkëpunim i cili do t i kontribuonte zhvillimit të të dyja vendeve përkatësisht UP së dhe universiteteve të Eskişehirit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Nje-delegacioni-nga-prefektura-e-Eskisehir-te-Turq.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të Prishtinës u mbajt takimi nismëtar i projektit për themelimin e qendrës për mësim në distancë i cili financohet nga Ambasada Amerikane në Kosovë Në këtë takim të pranishëm ishin prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar e UP së prof dr asoc Lindita Tahiri zyrtari për marrëdhënie me publikun nga Ambasada Amerikane në Prishtinë z Paul Engelstad dekani i Fakultetit Ekonomik dr sc Skender Ahmeti dhe përmes videoprezantimit u inkuadrua edhe prof Nancy Robert nga Universiteti i Arizonës në SHBA që është partner në këtë projekt Qëllimi i këtij projekti është modernizimi i procesit mësimor përmes integrimit të teknologjisë moderne në të gjithë komponentët e mësimdhënies dhe mësimnxënies Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Mbahet-takimi-nismetar-i-projektit-per-themelimin-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive