archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e këtyre kurseve nga ta sigurimin e një lektoreje franceze me orar prej 12 orësh në javë përgatitjen e studentëve që mësojnë gjuhë frënge në provimet Diplomë në Gjuhë Frënge DELF Diplomë të Avancuar në Gjuhë Frënge DALF dhe Test të Njohurive në Gjuhë Frënge TCF si dhe lehtësimin e kontakteve ndërmjet Universitetit të Prishtinës dhe universiteteve franceze për të realizuar shkëmbimin e mësimdhënësve dhe studentëve Ambasadori Fitou e falënderoi rektorin Gashi dhe tërë stafin e tij duke theksuar se bashkëpunimi në fushën e kulturës dhe të edukimit është një prioritet për Ambasadën Franceze Së bashku me Aleancën Franceze kemi vendosur që ta ndihmojmë aq sa mundemi UP në Është e rëndësishme që vendet ndërkombëtare ta mbështesin edukimin në Kosovë prandaj shpresoj se kjo mbështetje dhënë UP së do të jetë e vlefshme që ky institucion të bëhet promotor i zhvillimeve të Kosovës tha Fitou Me këtë rast rektori Gashi e falënderoi ambasadorin Fitou për kontributin e dhënë në zhvillimin e Kosovës veçanërisht në fushën e edukimit duke e vlerësuar këtë Marrëveshje si një të arritur të madhe për procesin e arsimit të lartë në Kosovë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Arrihet-marreveshje-bashkepunimi-ndermjet-UP-se-dh.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të Tempus it folën për afatin e ardhshëm të aplikimeve Tempus në të cilin theks të veçantë iu dha aplikimit dhe ristrukturimit të Fakultetit të Edukimit dhe institucioneve të tjera të arsimit të lartë që prodhojnë mësimdhënës Në prezantim u fol edhe për programet e tjera si Erasmus Mundus prej të cilave mund të përfitojnë institucionet e arsimit të lartë në Kosovë ndërkaq mësimdhënësit e studentët u inkurajuan që të kërkojnë ndihmën e Ministrinë e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë dhe Zyrës për Marrëdhënie me Jashtë në Universitetin e Prishtinës për përgatitjen e projekteve në këto programe Në këtë punëtori e pranishme ishte edhe prorektorja për marrëdhënie me jashtë e UP së prof asoc Lindita Tahiri Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ne-ambientet-e-MASHT-it-u-mbajt-punetoria-informat.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  12 00 Në ambientet e Fakultetit të Filologjisë rektori i UP së prof dr Ibrahim Gashi dhe prorektori për zhvillim të cilësisë prof asoc dr Agron Bajraktari morën pjesë në Ligjëratën mysafire në Kosovë Shkenca Sportive në Shekullin XXI rdquo Prorektori Bajraktari në Forumin e 7 të Europian për Sigurimin e Cilësisë 23 nëntor 12 00 Prorektori për zhvillim të cilësisë në Universitetin e Prishtinës prof asoc dr Agron Bajraktari po merr pjesë në Forumin e 7 të Europian për Sigurimin e Cilësisë që mbahet në Universitetin e Talinit në Talin të Estonisë nga data 22 deri 24 nëntor 201 Qendra për Zhvillim të Karrierës organizoi aktivitetin Shkëmbe përvojën ndihmo të tjerët 23 nëntor 12 00 Të enjten më 22 Nëntor 2012 Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës organizoi aktivitetin Shkëmbe përvojën ndihmo të tjerët në të cilin ishin të pranishëm studentët e vitit të parë dhe të tretë të Fakultetit Ekonom 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=127 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar e Universitetit të Prishtinës prof dr Lindita Tahiri priti përfaqësuesit e Universitetit Savonia të Finlandës për të nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit ndërmjet këtij universiteti finlandez dhe UP së Rektori Gashi Shqiptarët faktor i rëndësishëm i paqes dhe i stabilitetit 22 nëntor 12 00 Nën organizimin e Rektoratit të Universitetit të Prishtinës në ambientet e Fakultetit të Edukimit u mbajt program festiv për kremtimin e 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë Në këtë program festiv për jubileun e pavarësisë së Shqipëri Në ambientet e Fakultetit Filozofik u mbajt konferenca me temën Marrëdhëniet ndërshtetërore ndërmjet Kosovës dhe Turqisë 21 nëntor 12 00 Nën organizimin e Fakultetit Filozofik dhe Ambasadës Turke në Kosovë u mbajt konferenca me temën Marrëdhëniet ndërshtetërore ndërmjet Kosovës dhe Turqisë Të pranishëm ishin rektori i UP së prof dr Ibrahim Gashi dekani i Fakulteti 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=128 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  12 00 Rektori i UP së prof Ibrahim Gashi priti në një takim studentet e Fakultetit Juridik të UP së Flaka Braha Besa Gashi Arbëresha Zogiani dhe Mrika Gashi të udhëhequra nga prof Luljeta Plakolli Kasumi Studentet nga Kosova gjatë pjesëmarrjes n Rektori Gashi mori pjesë në Konferencën Shkencore Roli i Kosovës në krijimin e shtetit shqiptar që të hënën ka filluar punimet në Tiranë 18 nëntor 12 00 Nën organizimin e Ambasadës së Kosovës në Tiranë konferenca Roli i Kosovës në krijimin e shtetit shqiptar është hapur nga ambasadori i Kosovës në Tiranë Sylejman Selimi ndërkaq po marrin pjesë edhe kryeministri i Shqipërisë dr Sali Beri Prorektorja Tahiri priti në një takim një delegacion nga Gjermania 18 nëntor 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof asoc dr Lindita Tahiri priti në një takim rektorin e Universitetit të Mjekësisë Veterinare në Hannover dr Greif presidentin e Zyrës Shtetërore të Saksonisë për Mbrojtje të Konsumatorit dhe Sigurisë Us 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=129 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  i mirë midis Komunës së Prishtinës dhe UP së është në të mirë të këtyre dy institucioneve dhe studentëve të UP së Përveç tjerash rektori Gashi dhe kryetari Mustafa diskutuan edhe për zhvillimin dhe zgjerimin e infrastrukturës së UP së ku kryetari Mustafa shprehu gatishmërinë e Komunës që parcelën prej 4 hektarësh që është pronë komunale në Zonën Ekonomike ta vërë në funksion të Universitetit dhe përmes projekteve të veta UP ja pastaj t i zgjerojë njësitë akademike me infrastrukturë moderne Rektori Gashi e falënderoi kryetarin e Komunës z Mustafa për mbështetjen konkrete që i ofron UP së duke theksuar se parcela e ndarë për UP në i ndihmon mjaft zhvillimit të projektit tonë për ngritje të cilësisë dhe të infrastrukturës moderne të UP së Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-stafi-i-tij-vizituan-Komunen-e-P.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  së pavarësisë por tani e rikthyer me petkun akademik dhe sportiv si kontribuues modest në begatimin e programit festiv të 100 vjetorit të pavarësisë Tani kombi shqiptar si tërësi ka një pozicion në Ballkan ndjeshëm më të favorshëm dhe kur shqiptarët kanë dy shtete dhe status të avancuar të etnitetit shtetformues në Maqedoni lidhjet tona akademike kulturore dhe sportive kanë shënuar masivizim në kuptimin më të plotë të kësaj fjale Prandaj festimi i 100 vjetorit të pavarësisë është edhe një impuls i ri për rritjen e këtij bashkëpunimi Ekipeve garuese u dëshiroj fat dhe të shfaqin gjithë mjeshtërinë e tyre në palestër theksoi rektori Gashi Pjesë e kësaj ngjarjeje sportive për nder të jubileut të pavarësisë së Shqipërisë ishin edhe ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ramë Buja ministri për Kulturë Rini dhe Sport Memli Krasniqi rektori i Universitet të Sporteve të Tiranës prof dr Vejsel Rizvanolli stafi akademik i UP së përfaqësues të universiteteve të tjera nga Shqipëria dhe përfaqësues nga KFOR i FSK ja Universiada sportive mbarëkombëtare e nisur në Prishtinë do të vazhdojë në qytetet e Shqipërisë si në Tiranë Durrës Elbasan Korçë dhe Vlorë Rektori Gashi me stafin e tij dhe përfaqësues të institucioneve të Republikes së Kosovës Ekipet garuese të Unviersiadës Sportive Mbarëkombëtare Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi,-ne-cilesine-e-nikoqirit,-beri-hapje.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  për detyrën e re duke premtuar bashkëpunim ndërmjet këtyre dy universiteteve dhe UP së Rektori Gashi i falënderoi për mbështetjen e vazhdueshme që universitetet turke i kanë dhënë UP së veçanërisht Universiteti i Stambollit dhe tashmë edhe Universiteti Ordu Përfaqësuesit e dy universiteteve turke i dorëzuan ftesë rektorit Gashi për t i vizituar këto dy universitete me qëllim të konkretizimit të bashkëpunimit me UP në Rektori Gashi e pranoi me kënaqësi ftesën për t i vizituar këto universitete turke me të cilat do të diskutohet për mundësinë e krijimit të programeve të përbashkëta studimore veçanërisht të Departamentit të Turkologjisë Rektori Gashi duke dhuruar stemën e UP së përfaqësuesit të Universitetit Ordu Rektori Gashi duke dhuruar stemën e UP së përfaqësuesit të Universitetit të Stambollit Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-priti-perfaqesues-te-Universitetit-t.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive