archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  ndërmarrje z Arsim Janova Në takim është prezantuar gjendja jo e mirë me furnizim të ngrohjes dhe gjithashtu domosdoshmëria për ndërhyrje në rrjetin e brendshëm të ngrohjes të disa njësive akademike Rektori Gashi dhe Prorektori Rexhepi të vetëdijshëm me gjendjen e keqe të mosfurnizimit të mjaftueshëm me ngrohje në të cilën ka kaluar UP kërkuan nga drejtori i kësaj ndërmarrje z Janova që UP të mos lihet pa ngrohje ndryshe do të shkaktonte mjaft pengesa në zhvillimin e rregullt të procesit mësimor Aty u diskutua edhe për strategjinë afatgjate rreth furnizimit me ngrohje dhe drejtori Janova premtoi për një furnizim më të mirë për UP në si dhe shërbime më të mira për mirëmbajtjen e rrjetit të ngrohjes në UP Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-Prorektori-Rexhepi-vizituan-ngro.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  së prof dr Ibrahim Gashi përgëzoi stafin akademik të këtyre departamenteve për punën e bërë në procesin e mësimdhënies dhe hulumtimeve duke premtuar mbështetje të vazhdueshme për këto departamente të cilat njëherit edhe i konsideroi si të rëndësishme për vetë zhvillimin në tërësi të UP së Ai theksoi se nga këto departamente kanë dalë figura të njohura të historisë sonë kombëtare si prof dr Fehmi Agani prof dr Ukshin Hoti e shumë intelektual dhe atdhetarë të tjerë të cilët u bënë promotor të zhvillimeve politike të vendit tonë Të pranishëm në këtë konferencë ishin edhe dekani i Fakultetit Filozofik prof ass dr Bujar Dugolli udhëheqësit e këtyre dy departamenteve profesor të tjerë të UP së dhe mysafir nga universitetet e rajonit dhe Evropës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-hapi-konferencen-dy-ditore-me-rastin.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  WUS Austria znj Veronika Nitsche 07 nëntor 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar e UP së prof asoc Lindita Tahiri u takua me znj Veronika Nitsche zëvendës drejtore e WUS Austria për të diskutuar përkrahjen që i ofron WUS i Universitetit të Prishtinës Në këtë takim u fol për përkrahjen gjatë zhvillimit të planprogrameve në fusha të ndryshme studimore përmes partneritetit me universitete në Austri për përkrahjen përmes bursave për studime doktorale si dhe për përkrahjen në zhvillimin e hulumtimit në Universitetin e Prishtinës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Prorektorja-Tahiri-priti-ne-nje-takim-zv--drejtore.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  be selected to attend the programme An academic Master degree is advantage in the selection process Programme description The training programme consists of three modules to be delivered from February November 2013 with a total duration of 15 days and is based on SOQUA a training programme offered to academics and researchers in Austrian institutions www soqua net The programme will be delivered in English language by the Austrian and Kosovan trainers and no translation will be provided Applicants are expected to submit an initial research project idea which can be further developed during the programme 10 programme graduates will be selected for participation in a mentorship programme which includes a two week fellowship in Vienna Application process Applicants are required to submit the following documents Application form Curriculum Vitae which includes the list of publications Proofs of qualifications diplomas certificates and similar Proof of employment in one of the targeted institutions Letter of motivation Initial research project idea ID copy Documents indicated should be send by e mail to essie uni pr edu by 18 November 2012 Please find also attached the research training programme description and the application form For more information please visit www kec ks org essie html Kosova Education Center KEC E mail essie uni pr edu Tel 381 38 244 257 ext 102 http www kec ks org Address Third Millennium School Compound Isa Kastrati st nn 10000 Prishtina Kosovo Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Trajnime-per-metoda-te-hulumtimit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  I cilësisë në Kornizën Kombëtare të Kualifikimeve Pjesëmarrës në këtë seminar ishin përfaqesues së Zyrës për Marrëdhënie me Jashtë dhe profesorë të fakulteteve të ndyshme që kanë shprehur interesim për të mbajtur kurse në Qëndrën për Mësim Tërjetësor Ky seminar shërbeu për të qartësuar rolet e Autoritetit të Kualifikimeve dhe Kornizës Kombëtare të Kualifikimeve Standardet e Profesionit Modulet dhe Kualifikimet si dhe Procesin e përpilimit të raportit të vetëvlerësimit sipas Kornizës Kombëtare për Sigurim të Cilësisë Qendra për Mësim Tërjetësor pritet që së shpejti të fillojë aktivitetet e saj me organizimin e kurseve në drejtime të ndryshme dhe për këtë është në bashkëpunim të vazhdueshëm me Autoritetin Kombëtar të Kualifikimeve Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Autoriteti-Kombetar-i-Kualifikimeve-mbajti-seminar.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  krishterë për Krishtlindje 23 dhjetor 12 00 Në emër të stafit akademik dhe administrativ të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina të gjithë besimtarëve krishterë ua përcjell urimet më të përzemërta me rastin e Krishtlindjes Në këtë ditë të shenjtë të kalendarit të krishterë urojmë që populli ynë të jetojë gjithmonë në paqe begati dhe harmoni me dëshirën që të bashkuar ta vazhdojmë punën drejt realizimit të aspiratave tona për një jetë më të mirë të qytetarëve tanë dhe prosperitet të gjithëmbarshëm të vendit tonë Gëzuar Krishtlindjen Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-i-UP-se,-prof--dr--Ibrahim-Gashi,-uron-bes.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  kanë mundësi të diskutojnë rreth mundësive për t u punësuar për t u angazhuar si praktikantë dhe për të diskutuar rreth përshtatshmërisë së kualifikimeve dhe aftësive të tyre me kërkesat e tregut të punës apo kompanisë në fjalë Studentët po ashtu kishin mundësi që të ndjekin Young Bankers Documentary Film roli dhe rëndësia e programit Bankijerët e rinj dhe të bashkëbisedojnë me Zt Jeton Dubova drejtorin e Qendrës së Trajnimit në ProCredit Bank Kosovë dhe Zt Valmir Zeka Specialist i Rekrutimit në ProCredit Bank rreth programit të punës praktike Fakti që aktiviteti Prezantimi i kompanive diskutim rreth kritereve të tregut të punës mbahet për të shtatën herë tregon se Universiteti i Prishtinës ka potencial dhe kushte të krijojë kuadro të aftë të cilët dinë të tregojnë vetën para kompanive të interesuara për punësim Vijues të aktivitetit ishin mbi 50 studentë nga departamente të ndryshme të cilët shfrytëzuan rastin e mirë për të parashtruar pyetje konkrete panelistëve të pranishëm rreth angazhimit dhe rolit të ProCredit Bank ës në zhvillimin extra kurrikularë të studentëve me anë të aktiviteteve jo formale dhe programit të punës praktike të ProCredit Bank Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Realizohet-vizita-e-studenteve-ne-Qendren-e-Trajni.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Me këtë rast rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi në fjalën e tij tha se ky inaugurim është një nga projektet e radhës në mesin e shumë projekteve të tjera Instalimi i infoterminaleve do ta rrisë transparencën informimin dhe rritjen e komunikimit të brendshëm si ndërmjet studentëve dhe profesorëve ashtu edhe të menaxhmentit të UP së ku secila njësi akademike shpërndan informata përmes kësaj platforme Instalimi i infoterminaleve është edhe një arritje tjetër që çon në digjitalizimin e administratës së UP së theksoi rektori Gashi Rektori Gashi i falënderoi partnerët të cilët kanë kontribuar në realizimin e këtij projekti si TEMPUS in Universitetin FH JOANNEUM të Austrisë WUS Austria Universitetin La Sapienza të Romës Ministrinë e Arsimit të Shkencës dhe të Teknologjisë dhe partnerët e tjerë Në fund të këtij inaugurimi drejtor i IT së prof ass Isak Shabani bëri një njoftim rreth funksionit të kësaj platforme Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-beri-inaugurimin-e-infoterminaleve-%28.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive