archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 Vegza relevante U mbajt java informuese për bursa në programet JoinEU SEE PENTA dhe Basileus 16 dhjetor 12 00 Zyra për marrëdhënie me jashtë e Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina organizoi javën informuese për bursat Erasmus Mundus Prezantimet e këtyre mundësive të bëra nga koordinatorja e projekteve Blerandë Dragusha u mbajtën në të gjitha njësitë akademike të UP së ku të interesuarit patën mundësi që të merrnin informata kyçe rreth këtyre programeve Gjithashtu për më shumë informata rreth këtyre programeve në fillim të vitit 2014 do të organizohet edhe një ditë informative Ndërkaq të gjithë të interesuarit për bursa kanë të drejtë të aplikojnë edhe në programin SIGMA të kornizës Erasmus Mundus Action 2 i cili do të ketë vetëm exchange no degree në të gjitha fushat e studimit dhe në tërësi do të ketë përafërsisht 12 bursa Për çdo paqartësi që mund të hasni në aplikim mund ta kontaktoni koordinatoren Dragusha nëpërmjet kësaj adrese elektronike blerande dragusha uni pr edu Suksese në aplikim për të gjithë të interesuarit në tri programet e kornizës EM Action 2 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Erasmus-Mundus-Action-2/U-mbajt-java-informuese-per-bursa-ne-programet---J.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 Vegza relevante Java informuese për Bursa në Programet JoinEU SEE PENTA dhe Basileus 07 dhjetor 12 00 Në kuadër të skemës programore Erasmus Mundus Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina ka gjeneruar programet JoinEU SEE dhe Basileus Në kuadër të këtyre programeve ofrohen bursa për studime jashtë vendit në universitetet partnere evropiane në të gjitha nivelet e studimit Bachelor Master Doktoratë Post doktoratë dhe mobilitete për staf akademik dhe administrativ Zyra për marrëdhënie me jashtë e UP ka koordinatoren e saj znjsh Blerandë Dragusha e cila gjatë javës së ardhëshme do të organizojë një sesion informativ për studentët e UP së të interesuar për bursat Erasmus Mundus Gjatë kësaj jave informuese do të merrni informata kyçe rreth këtyre programeve Agjenda për javën informuese për Bursa Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT Pilot Project in the field of Education Competence at UP Jean Monnet Chair UP pjesë e rrjetit ndërkombëtar Tony Blair Përgatitja e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Erasmus-Mundus-Action-2/Java-informuese-per-Bursa-ne-Programet-JoinEU-SEE-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  për Bursa në programet JoinEU SEE PENTA dhe Basileus 21 nëntor 12 00 Sot më 21 nëntor nga ora 11 00 12 30 në amfiteatrin e madh në Fakultetin e Edukimit u mbajt dita informuese për Bursa në programet JoinEU SEE PENTA dhe Basileus e cila u organizua nga Universiteti i Prishtinës përkatësisht nga zyra për marrëdhënie me jashtë në bashkëpunimin me partnerët evropianë Nga partnerët evropianë ishin të pranishëm këto universitet partnere Universiteti i Tilburg ut Grac it Masaryk Arhus Ghent Bologna Antwerp dhe nga Universiteti i Tiranës i cili është bashkë koordinator në programin JoinEU SEE PENTA gjithashtu në këtë ditë informative ishin të pranishëm Prorektorja Tahiri profesorë dhe student Në kuadër të këtyre programeve ofrohen bursa për studime jashtë vendit në universitetet partnere evropiane në të gjitha nivelet e studimit Bachelor Master Doktoratë Post doktoratë dhe mobilitete për staf akademik dhe administrativ Qëllimi i kësaj ngjarje ishte që ta rrisë ndërgjegjësimin për programet për rëndësinë e tyre dhe për mundësitë që ato ofrojnë Gjithashtu konkurruesit në këtë ditë informative patën mundësi potencialë që të marrin informacione të detajuara për aspekte të ndryshme të programeve dhe të marrin përgjigje në pyetje specifike që ata i bënin nga partnerët evropian Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Erasmus-Mundus-Action-2/U-mbajte-dita-informuese-per-Bursa-ne-programet-Jo.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Dokumente Linqe ZMJ Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti Universiteti Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 Vegza relevante Dita informuese për Bursa në Programet JoinEU SEE PENTA dhe Basileus 14 nëntor 12 00 21 Nëntor 2013 Ora 11 00 12 30 Mbahet Dita Informuese Për Bursa në Programet JoinEU SEE PENTA dhe Basileus Amfiteatri i madh në Fakultetin e Edukimit ndërtesa e re pranë Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare JoinEU SEE PENTA dhe Basileus janë programe të financuara nga Bashkimi Evropian të cilat do të ofrojnë bursa tërheqëse për studentët për stafin akademik dhe për stafin administrativ të Universitetit të Prishtinës Koordinatorë të këtyre programeve janë Universiteti Graz i Austrisë dhe Universiteti Ghent i Belgjikës ndërkaq Universiteti i Prishtinës si institucion për arsim të lartë është partner i këtyre projekteve Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT Pilot Project in the field of Education Competence at UP Jean Monnet Chair UP pjesë e rrjetit ndërkombëtar Tony Blair Përgatitja e këshilltarëve bujqësorë në Universitetin e Prishtinës

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Erasmus-Mundus-Action-2/Dita-informuese-per-Bursa-ne-Programet--JoinEU-SEE.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Burime Kontakti Universiteti Erasmus Tempus Erasmus Mundus Action 2 Bursa studimi Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 Vegza relevante Sot nis aplikimi për programin JoinEU SEE PENTA 11 nëntor 12 00 Në kuadër të programit për bashkëpunim dhe mobilitet në fushën e arsimit të lartë Erasmus Mundus edhe programi JoinEU SEE PENTA ka hapur sot thirrjet për aplikim që do të zgjasë nga data 11 nëntor 2013 deri më 1 shkurt 2014 Programi JoinEU SEE PENTA koordinohet nga Universiteti i Gracit në bashkëpunim me 10 universitete të rajonit dhe 10 universitete nga BE ja dhe nga 8 partnerë të asocuar Për informacione të mëtejshme dhe për mënyrën e aplikimit vizitoni faqen zyrtare të projektit www joineuseepenta eu Zyra për marrëdhënie me jashtë e UP së në bashkëpunim me partnerët evropianë më 21 nëntor 2013 do të organizojë ditën informuese për të gjithë të interesuarit për bursa Erasmus Mundus Action 2 Për më shumë informacione rreth projekteve Basileus dhe JoinEU SEE PENTA dhe rreth mënyrës së aplikimit do të informoheni gjatë ditëve në vazhdim JoinEU SEE PENTA Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Vegza Relevante Erasmus Mundus Action 2 JoinEU SEE Penta Aktivitete hulumtuese dhe Bursa Basileus V SIGMA Mevlana Exchange Program Apliko këtu për Programin për Bankierë të Rinj në ProCredit Bank International Summer University 2014 Ndërto ura jo mure Projektet IPA Ministria e Arsimit Tempus EUA Bologna process European commission EU IT Pilot Project in the field

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Erasmus-Mundus-Action-2/Sot-nis-aplikimi-per-programin-JoinEU-SEE-PENTA.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  së dhe vendeve të rajonit Në kuadër të partneriteteve për bashkëpunim Erasmus Mundus Action 2 mundësohet lëvizshmëria e studentëve dhe stafit akademik në fushën e arsimit të lartë Në kuadër të kësaj skeme programore Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina përmes Zyrës për Marrëdhënie me jashtë ka gjeneruar programet JoinEU SEE dhe Basileus Në kuadër të këtyre programeve ofrohen bursa për studime jashtë vendit në universitetet partnere evropiane në të gjitha nivelet e studimit Bachelor Master Doktoratë Post doktoratë dhe mobilitete për staf akademik dhe administrativ Programi BASILEUS koordinohet nga Universiteti i Ghentit në Belgjike në bashkëpunim me 10 universitete të rajonit 10 universitete nga BE ja dhe nga 8 partnerë të asocuar Thirrja për aplikim në kuadër të programit BASILEUS fillon më 1 nëntor 2013 dhe zgjat deri më 1 shkurt 2014 Për më shumë informacione mbi projektin dhe mënyrën e aplikimit vizitoni adresën elektronike www basileus ugent be Ndërsa aplikimi në kuadër të programit JoinEU SEE PENTA do të hapet më 11 nëntor 2013 dhe do të zgjasë deri më 1 shkurt 2014 Për më shumë informacione rreth projektit vizitoni adresën elektronike www joineuseepenta eu Zyra për marrëdhënie me jashtë e UP së në bashkëpunim me partnerët europianë më datën 21 nëntor do të organizojë ditën informuese për të gjithë të interesuarit për bursa Erasmus Mundus Për më shumë informacione rreth projekteve dhe për mënyrën e aplikimit do të informoheni gjatë ditëve në vazhdim ERASMUS MUNDUS BASILEUS V Western Balkans Region Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Erasmus-Mundus-Action-2/Njoftim-per-bursa-studimi-ne-kuader-te--kornizes-E.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Burime Kontakti e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Shpallje Ngjarje Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 says 26 01 2016 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Rezultatet preliminare të votimit 19 01 2016 says 21 01 2016 10 59 Rezultatet preliminare të votimit 19 01 2016 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 says 19 01 2016 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 Listat e personelit akademik dhe jo akademik të cilët kanë kandiduar për anëtarë të Këshillit apo Senat të UP së për zgjedhjet e 19 1 2016 says 18 01 2016 02 21 Listat e personelit akademik dhe jo akademik të cilët kanë kandiduar për anëtarë të Këshillit apo Senat të UP së për zgjedhjet e 19 1 2016 Lajmet 1 deri 4 prej 9 1 2 3 Kalendari shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/shpallje.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Aktivitete Hulumtuese International Summer University Quota 2015 QPM Ballina Për Qendrën Ngjarje Burime Kontakti e Shërbimet APLIKIMI ONLINE SEMS FLETPARAQITJA FLETEPAGESA DIPLOMA Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP 29 dhjetor 10 28 Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organizatave dhe palëve tjera për shprehje të interesit për monitorim të të gjitha aspekteve të procesit zgjedhor të zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Për më shumë shkarkoni dokumentin këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Shpallje/Tjera/Thirrje-publike-per-shprehje-te-interesit-per-moni.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive