archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina studentëve pedagogëve e stafit drejtues të gjithë shqiptarëve ua përcjell urimet më të përzemërta me rastin e 28 Nëntorit Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë Festës së Flamurit Kandidatët e pranuar në studimet e doktoratës sipas vendimit të Senatit nr 2 988 dt 26 11 2013 27 nëntor 12 00 Senati i Universitetit të Prishtinës në bazë të nenit 122 të Statutit të Universitetit të Prishtinës dhe mbi bazën e vlerësimit dhe rangimit të kandidatëve që kanë aplikuar për regjistrim në programet e doktoratës të shpallura për vitin akademik 2013 20 Në Fakultetin e Edukimit hapet ekspozita për nder të Ditës së Flamurit 27 nëntor 12 00 Për nder të festës së 28 Nëntorit në Fakultetin e Edukimit të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina u hap ekspozita me veprat e mr Ahmet Ibrahimi ku morën pjesë ministri i Arsimit i Shkencës dhe i Teknologjisë z Ramë Buja prorek 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=67 (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  në procedurë vlerësimi Dokumentet Statuti i Universitetit Programi i punës i Rektorit Punimet e Doktoraturës Buletinet Aplikacion punësimi Njoftim për pagesën e semestrit dimëror 19 dhjetor 12 00 Njoftohen të gjithë studentët se afati i fundit për të bërë pagesën për semestrin dimëror është 25 Dhjetor 2013 Pas kësaj date sistemi nuk mund të pranoj pagesa Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Këshilli Drejtues i Universitetit Hasan Prishtina në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 e miratoi dinamikën e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-per-pagesen-e-semestrit-dimeror.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  20 dhjetor do të inaugurohen infoterminalet në Universitetin e Prishtinës Hasan Prishtina në kuadër të projektit Kompetencat në Universitetin e Prishtinës financuar nga Komisioni Evropian përmes programit TEMPUS nr 511254 TEMPUS 1 2010 1 AT TEMPUS JPCR Kjo ngjarje do të mbahet në Fakultetin Filozofik të premten më 20 dhjetor 2013 duke filluar nga ora 11 00 Inaugurimi do të bëhet nga rektori i Universitetit të Prishtinës prof dr Ibrahim Gashi dhe të ftuar do të jenë përfaqësues të UP së profesorë përfaqësues të Komisionit Evropian në Kosovë dhe të shoqërisë civile Ju mirëpresim Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-%2813%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  e kompetencave që ndihmojnë lidhjen e kompetencave me lëndët ekzistuese të këtyre dy programeve Qëllimi i trajnimeve është përdorimi i softuerit të kompetencave dhe definimi i aktiviteteve mësimore që ndihmojnë në realizimin e kompetencave Këto trajnime rreth mësimdhënies së bazuar në kompetencë ofrohen për profesorët e këtyre pilotprogrameve në kuadër të këtij projekti të Tempusit Trajnimi rreth përdorimit të softuerit të kompetencave u mbajt më 18 dhjetor në programin studimor MA Konstruktiv dhe BA MA Arkitekturë të Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe të Arkitekturës Të pranishëm ishin profesorë të këtij fakulteti dekani Naser Kabashi koordinatorët e Zyrës për Kompetenca COC znj Milote Sadiku dhe znj Vlora Prenaj përfaqësuese të Rektoratit të UP së përkatësisht të Zyrës për marrëdhënie me jashtë dhe përfaqësues të kompanisë që bëjnë trajnimin rreth përdorimit të këtij softueri të kompetencave Sot nga ora 10 00 do të mbahet trajnimi i radhës me mësimdhënësit e programit studimor BA Fizioterapi si dhe në javën e ardhshme do të zhvillohen trajnimet për mësimdhënësit MA Banka dhe Financa dhe BA Agroekonomi Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Filluan-trajnimet-rreth-mesimdhenies-se-bazuar-ne-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Ibrahim Gashi dhe prorektorja për marrëdhënie me jashtë prof dr Lindita Tahiri takuan z Christof Stock udhëheqësin e operacioneve në Zyrën e Unionit Evropian në Kosovë për të diskutuar bashkëpunimin me Universitetin e Prishtinës në kuadër të projekteve të Komisionit Europian Universiteti i Prishtinës rishtazi ka pajisur Fakultetin e Filologjisë me pajisjet e interpretimit simultan dhe kështu e ka përforcuar kapacitetin për të ofruar jo vetëm program akademik për përkthim dhe interpretim por edhe trajnime në këtë fushë dhe do të jetë i hapur për të ofruar module të edukimit profesional sidomos për shërbimin civil të Kosovës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-prorektorja-Tahiri-takuan-z--Chr.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  12 00 Në amfiteatrin e Fakultetit të Filologjisë u festua 40 vjetori i themelimit të Departamentit të Orientalistikës ku të pranishëm ishin rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi zëvendësambasadori i Turqi Menaxhmenti dhe Parlamenti i Studentëve i UP së vizituan konviktet dhe mensën e studentëve 26 nëntor 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi kryetari i Këshillit Drejtues z Muharrem Nitaj dhe prorektori për cilësi prof dr Agron Bajraktari të shoqëruar edhe nga Parlamenti i Studentëve i vizituan Prezantim i UP në Konferencën inauguruese të programit Horizon 2020 26 nëntor 12 00 Prorektorët Alija dhe Tahiri morën pjesë në Konferencën inauguruese të programit Horizon 2020 të organizuar nga projekti Shtimi i mundësive për hulumtim në shkencat shoqërore në Kosovë dhe integrimit në Zonën Evropiane të Hulumtimit projek 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=68 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  kompetencave dhe kuadrit ligjor jemi duke i shqyrtuar të gjitha masat e mundshme ndaj gjithë atyre që në çfarëdo forme janë përgjegjës për situatën e krijuar ose janë shkelës të drejtpërdrejtë të detyrave të punës Udhëheqja e UP së është e përcaktuar që t i shkojë deri në fund zbardhjes së kësaj çështjeje Në këtë kuadër inkurajojmë të gjithë ata që kanë informacione shtesë për abuzime në Universitetin e Prishtinës që të bashkëpunojnë me udhëheqjen e UP së dhe me organet e drejtësisë si dhe njëkohësisht kërkojmë nga drejtësia që të jëtë e pakompromis ndaj atyre që janë pjesë e UP së dhe që e kanë shkelur ligjin Muharrem Nitaj Kryetar i Këshillit Drejtues të UP së Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Komunikate---Keshilli-Drejtues.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  takime pjesë e diskutimit ishte edhe mundësia e themelimit të studimeve master në shkencat e sigurisë në kuadër të Akademisë së Kosovës për Siguri Publike me mbështetjen e dy universiteteve bazuar në Programin e Shkollës Italiane të Policisë Gjithashtu marrëveshja midis dy universiteteve e hap mundësinë e bashkëpunimit konkret midis fakulteteve të UP së dhe atyre nga Universiteti Sapienza i Romës përmes shkëmbimit të studentëve stafit akademik bashkëpunimit në projekte të ndryshme etj Universiteti Sapienza i Romës shprehu gatishmëri që ta mbështesë Universitetin e Prishtinës në të gjitha iniciativat për t u anëtarësuar në forume të ndryshme ndërkombëtare të universiteteve dhe në veçanti për ta nënshkruar dhe për ta zbatuar me sukses Deklaratën e Bolonjës Gjatë kësaj vizite delegacioni i UP së u prit edhe nga ambasadorja e Kosovës në Romë znj Bukurije Gjonbalaj dhe nga ambasadori i Shqipërisë në Romë z Neritan Ceka Pjesë e diskutimit në këto takime ishte edhe hapja e një instituti për studimin e gjuhës arbëreshe në Romë me koordinimin e dy ambasadave dhe me mbështetjen e institucioneve të tjera në Kosovë në Shqipëri dhe në Itali Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-Sapienza-i-Romes,-i-gatshem-ta-ndihmo.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive