archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  16 nëntor 12 00 Të nderuar studentë Miliona studentë në mbarë botën përfshihen në punë vullnetare Bëhu edhe ti pjesë e këtij trendi Ndihmo me punë vullnetare Kjo është në dobinë tënde Mundësia për të qenë vullnetarë të ofrohet tani Këtë ta ofron Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës Shfrytëzoje mundësinë Gatishmërinë tuaj për të qenë vullnetarë i QZhK së mund ta konfirmoni direkt në zyrën tonë që gjendet në Bibliotekën Kombëtare e Universitare deri më datën 30 Nëntor 2012 Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika e procesit zgjedhor për zgjedhjet e

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ftese-per-vullnetare-ne-Qendren-per-Zhvillim-te-Ka.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  historisë dhe e gjuhës shqipe Vijues të këtij programi do të jenë doktorantë nga Shqipëria nga Kosova dhe të interesuar të tjerë nga rajoni Organizimi i dy programeve të përbashkëta studimore do të jetë i ndarë në kohë të barabartë ndërmjet dy universiteteve për sa i përket zhvillimit të studimeve të organizuara teorike të programit të doktoratës ndërsa pjesa e kërkimit do të jetë në varësi të temës që kandidatët do ta zgjedhin Pas përfundimit të programit të studimit të doktoratës kandidatët do të pajisen me një diplomë të përbashkët të lëshuar nga të dyja institucionet Pas nënshkrimit të marrëveshjes rektori Gashi ka mbajtur një fjalim duke uruar studentët dhe pedagogët vlonjatë për jubileun e Pavarësisë dhe duke i ftuar që ky 100 vjetor të shërbejë si impuls i ri forcimit të bashkëpunimit akademik brendashqiptar në fusha të ndryshme studimore Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines-dhe-ai-i-Tiranes-me-prog.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof asoc dr Lindita Tahiri dhe prorektori për kërkime shkencore prof asoc dr Avdulla Alija në Rektoratin e UP së pritën një delegacion nga Universiteti i Wuppertalistit të Gjermanisë i përfaqësuar nga prof Rott dhe prof Aastrup Qëllimi i këtij takimi ishte mundësia e bashkëpunimit për reformat në menaxhim dhe në financa në Universitetin e Prishtinës Ky bashkëpunim do të fillojë përmes një pilotprojekti ku do të përfshihen fillimisht disa njësi akademike të UP së për të konstatuar gjendjen dhe nevojat për reforma në këto fusha Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Nje-delegacion-nga-Universiteti-i-Wuppertalistit-t.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  të organizojë ditë informative më 3 dhjetor 2012 në orën 13 00 në Bibliotekën Kombëtare dhe Universitare programin e të cilës do ta prezantojë znj Elizabeth Knight Programi UGRAD Kosova u ofron Rektori Gashi mori pjesë në ceremonitë zyrtare me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë 29 nëntor 12 00 Rektori i Universitetit të Prishtinës prof dr Ibrahim Gashi mori pjesë në ceremonitë zyrtare me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë të organizuar nga institucionet e Shqipërisë Ceremonitë e shënimit të 100 vjetorit të Pavarë Prorektori për shkencë i UP së mori pjesë në konferencën Si mbetet arsimi i lartë relevant në një botë në ndryshim 26 nëntor 12 00 Prorektori për shkencë i Universitetit të Prishtinës prof asoc dr Avdulla Alija mori pjesë në konferencën rajonale Si mbetet arsimi i lartë relevant në një botë në ndryshim e cila u mbajt më 20 dhe 21 nëntor në Cavtat të Kroacisë 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=126 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Tetovë etj Finalja ishte paraparë të mbahej në Universitetin e Shkencave Sportive në Tiranë Kështu në mbrëmjen e 23 nëntorit në një ambient impozant sportiv u zhvilluan takimet e finales në disa disiplina sportive si volejboll femrat basketboll meshkujt futboll meshkujt tenis meshkujt dhe femrat dhe pingpong meshkujt dhe femrat Universiteti i Prishtinës në plasmanin e përgjithshëm e zuri vendin e dytë pas Universitetit të Shkencave Sportive të Tiranës duke arritur dy vendet e para në basketboll meshkujt dhe në pingpong meshkujt Studentët në finale ishin të shoqëruar edhe nga rektori i Universitetit të Prishtinës prof dr Ibrahim Gashi Rektori Gashi dhe rektori i Universitetit të Tiranës prof dr Dhori Kule mbajtën fjalime në hapje të finales TVSH ja e përcolli drejtpërdrejt ceremoninë dhe ndeshjen finale të basketbollit midis ekipit të Universitetit të Prishtinës dhe atij të Universitetit të Shkencave Sportive të Tiranës të cilën finale e fituan bindshëm basketbollistët prishtinas Rektori Gashi në Universiadën Sportive të Universiteteve Shqiptare Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ne-Tirane-perfundoi-Universiada-Sportive-e-Univers.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Asin zëvendësudhëheqës i operacioneve Zyra e BE së në Kosovë prof Norbert Bachl sekretar i përgjithshëm i Komitetit Evropian Olimpik njëkohësisht edhe dekan në Fakultetin e Shkencave Sportive të Universitetit të Vjenës Prorektori Bajraktari i përshëndeti të pranishmit në emër të UP së përkatësisht Fakultetit të Shkencave Sportive i cili është partner i projektit i financuar plotësisht nga IPA ja dhe Fondet e Bashkimit Evropian dhe i implementuar nga Konsorciumi i udhëhequr nga Human Dynamics Më tej Bajraktari theksoi se programi i nivelit master pasdiplomik Trajnimi i trajnerëve është projektuar akredituar dhe i implementuar në ambientet e Fakultetit të Shkencave Sportive i cili do të rezultojë në përmirësimin e cilësisë së matshme në trajnimin e mësuesve në shërbim të edukatës fizike dhe sportive në Kosovë dhe do të përmirësoj aftësitë njohuritë dhe kompetencat teorikisht dhe praktikisht sipas standardeve të BE së të mësimdhënies dhe të mësimnxënies Bajraktari bëri me dije se projekti jo vetëm që do të lërë gjurmë por edhe mban edhe përgjegjësi historike për krijimin e vlerave të reja veçanërisht në edukim arsim shkencë e kulturë të cilat njëkohësisht paraqesin edhe shtyllën për zhvillimin dhe prosperitetin shpirtëror të gjeneratave të reja në Kosovë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-dhe-prorektori-Bajraktari-moren-pjes.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  dhe diskutimi rreth studimeve në përgjithësi mundësive për punësim dhe punë praktike mundësisë së lëvizjes ndëruniversitare të studentëve kritereve të tregut të punës etj Më këtë rast studentët e vitit të fundit të studimeve në Fakultetin Ekonomik të cilët kishin kryer punën praktike dhe disa të cilët kishin realizuar një vit studimi jashtë vendit përmes programeve të shkëmbimit të studentëve patën mundësinë që të udhëzojnë studentët e vitit të parë se si të ndërtojnë karrierën e tyre dhe cila është rruga që duhet të ndjekin përderisa studentët e vitit të parë patën mundësinë që të pyesin rreth mundësive që ofrohen për ata gjatë studimeve Stafi i QZhK së informoi studentët rreth trajnimeve që ofron rreth kritereve të tregut të punës dhe shkathtësive që duhet t i zhvillojnë gjatë studimeve më qëllim të punësimit më të lehtë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Qendra-per-Zhvillim-te-Karrieres-organizoi-aktivit.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  06 dhjetor 12 00 Prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof asoc dr Lindita Tahiri mori pjesë në konferencën të organizuar nga Ambasada Franceze dhe Ambasada Gjermane në Kosovë me rastin e 50 vjetorit të traktatit të Elizesë pajtimit frankogjerman mbajtur në amf UP në e vizitoi një delegacion nga Universiteti i Birminghamit 06 dhjetor 12 00 Një delegacion nga Universiteti i Birminghamit të Britanisë së Madhe vizituan Universitetin e Prishtines ku u pritën nga prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar prof asoc dr Lindita Tahiri dhe këshilltari i rektorit Ardian Kastrati Delegaci Konkurs për pranimin e studentëve në studimet e doktoratës 05 dhjetor 12 00 Në bazë të nenit 122 të Statutit të Universitetit të Prishtinës dhe neneve 6 dhe 7 të Rregullores për studime të doktoratës Universiteti i Prishtinës shpall konkurs për pranimin e studentëve në studimet e doktoratës në programet 1 Biomje 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=123 (2016-02-16)
  Open archived version from archive