archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  i aktivitetit ishte takimi i studentëve dhe diskutimi rreth studimeve në përgjithësi mundësive për punësim dhe punë praktike mundësisë së lëvizjes ndëruniversitare të studentëve kritereve të tregut të punës etj Më këtë rast studentët e diplomuar absolventë dhe të vitit të fundit të studimeve në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike të cilët kanë kryer punën praktike janë përfitues të bursave dhe janë studentë të dalluar patën mundësinë që të udhëzojnë studentët e vitit të parë se si të ndërtojnë karrierën e tyre dhe cila është rruga që duhet të ndjekin përderisa studentët e vitit të parë patën mundësinë që të pyesin rreth mundësive që ofrohen për ata gjatë studimeve Stafi i QZhK së informoi studentët rreth trajnimeve që ofron rreth kritereve të tregut të punës dhe shkathtësive që duhet t i zhvillojnë gjatë studimeve më qëllim të punësimit më të lehtë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Qendra-per-Zhvillim-te-Karrieres-organizoi-akt-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  will be opened from 3 December and should be returned to the International Relations Office as soon as possible preferably before 1 February 2013 Please make sure you fill out the application in detail Course suggestions without the name of a co professor indicated will not be accepted If you do not have a co professor you are kindly asked to contact us in advance for further reference The role of the co professor is the most important point of contact for the visiting professor in order to prepare the syllabus of the module in cooperation Co professors take an active role in class i e provide lectures with both international and local insight lead discussions prepare examinations organise excursions and field work etc Incomplete forms and forms prepared in languages other than English will not be taken into consideration If you need assistance in completing the forms please contact Mr Mentor Kadriu tel 381 38 246 750 Fax 381 38 244 187 or e mail mentor kadriu uni pr edu In order to apply please follow the link uvp uni pr edu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Call-for-Application-%E2%80%93-University-of-Prishtina-Int.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  që organizon Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës Shkathtësitë e nevojshme për punësim më të lehtë 10 Dhjetor 2012 e hënë në ora 10 00h Shkathtësitë e komunikimit 12 Dhjetor 2012 e mërkurë në ora 10 00h Shkathtësitë e prezantimit 14 Dhjetor 2012 e premte në ora 10 00h Pjesëmarrjen tuaj mund ta konfirmoni direkt në zyret e QZhK së ose përmes telefonit në nr 038 248 926 Data e fundit për konfirmim është 6 Dhjetor 2012 e enjte Trajnerët Elmedina Nikoçeviq dhe Shkumbin Tafilaj Punëtoritë do të mbahen në zyren e QZhK së Adresa Biblioteka Kombëtare dhe Universitare kati I Prishtinë Kosovë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Ftese-per-pjesemarrje-ne-punetorite-qe-organizon-Q.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  jenë studentë të rregullt të fakulteteve të Universitetit të Prishtinës 2 Të jenë studentë të vitit të dytë e më lart 3 Të mos kenë vit të përsëritur të studimeve 4 T i kenë dhënë të gjitha provimet e vitit paraprak përkatës të studimeve në afatin e shtatorit 5 Të kenë notë mesatare të studimeve më së paku 9 00 nëntë pikë zero Përjashtimisht nga pika 5 e këtij vendimi studentët e Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe të Arkitekturës të Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike të Fakultetit të Xehetarisë dhe Metalurgjisë të Fakultetit të Shkencave Teknike të Aplikuara në Mitrovicë të Fakultetit të Shkencave Teknike të Aplikuara në Ferizaj dhe të Fakultetit të Shkencave Matematike Natyrore Departamenti i Matematikës dhe Departamenti i Fizikës mund të konkurrojnë edhe me notë mesatare më të ulët por jo më pak se 8 tetë ndërsa për studentët e Fakultetit të Arteve të mos kenë notë mesatare më pak se 9 50 nëntë pikë pesëdhjetë II Studentët të cilët i plotësojnë kushtet nga pika një I e këtij vendimi duhet t i paraqesin këto dokumente 1 Certifikatën e vitit të regjistruar akademik 2012 2013 duke cekur a se është student i vitit të dytë e më lart b se i ka dhënë të gjitha provimet e vitit paraprak në afatin e shtatorit c notën mesatare gjatë studimeve d se nuk ka vit të përsëritur gjatë studimeve dhe 2 Certifikatën e provimeve të dhëna me datat e dhënies së provimeve Këshilli do ta emërojë komisionin për ndarjen e bursave prej 5 anëtarësh nga Universiteti i Prishtinës Lartësia e bursës do të caktohet varësisht nga buxheti i Universitetit të Prishtinës dhe numrit të studentëve që i plotësojnë kushtet për fitimin e bursës universitare Studentët bursistë do ta gëzojnë këtë të drejtë për vitin akademik 2012 2013 Dokumentet e kompletuara paraqiten në fakultete Afati i paraqitjes zgjat prej datës 3 12 2012 deri më 17 12 2012 Vendimi do të publikohet në tabelat e shpalljeve të fakulteteve në mediat e shkruara si dhe në ueb faqen e Universitetit www uni pr edu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-ndarjen-e-bursave-universitare-per-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  familje të ngushtë që studiojnë në Universitetin e Prishtinës Të gjithë studentët duhet të paraqesin Kërkesë për lirim nga pagesa e semestrit 1 Studentët familjet e të cilëve janë në asistencë sociale i paraqesin edhe a Kopjen e vërtetuar të vendimit të ndihmës sociale në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale b Vërtetimin e Qendrës për Punë Sociale për familjen dhe studentin forma shkarkohet nga ueb faqja ose merret në QPS në Komunë c Kopjen e letërnjoftimit të bartësit të ndihmës sociale d Kopjen e letërnjoftimit të studentit es e Certifikatën e lindjes së studentit es 2 Studentët që janë invalidë të luftës ushtarakë apo civilë i paraqesin edhe a Kopjen e vërtetuar të vendimit të pensionit për invalid të luftës apo invalid civil të luftës nga Ministria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale ose nga komuna përkatëse b Kopjen e letërnjoftimit të studentit es invalid 3 Studentët që kanë mbetur pa njërin prind si pasojë e luftës i paraqesin edhe a Kopjen e vërtetuar të vendimit për njohjen e statusit të familjes së dëshmorit apo viktimës civile nga Ministria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale ose nga komuna përkatëse b Kopjen e letërnjoftimit të bartësit të statusit të familjes së dëshmorit viktimës civile c Kopjen e letërnjoftimit të studentit es d Certifikatën e lindjes së studentit es 4 Studentët me aftësi të kufizuara fizike i paraqesin edhe a Kopjen e vërtetuar të vendimit për njohjen e statusit person me aftësi të kufizuara fizike nga Ministria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale ose nga shoqatat e licencuara të personave me aftësi të kufizuara b Kopjen e letërnjoftimit të studentit es 5 Njëri nga tre ose më shumë studentët e së njëjtës familje të ngushtë që studiojnë në Universitetin e Prishtinës i paraqet a Certifikatat e lindjes së studentëve b Vërtetimet e të gjithë studentëve për regjistrimin në vitin akademik 2012 2013 përveç të studentit i cili paraqet kërkesë për lirim Dokumentet e kompletuara duhet të dorëzohen në administratën e fakultetit përkatës Kërkesat dhe dokumentacionin e pranuar fakultetet ia dorëzojnë Komisionit për lirim në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës Me rastin e paraqitjes për lirim nga pagesa e semestrit studentët duhet t i sjellin vetëm dokumentet origjinale Afati i konkurrimit është prej datës 3 12 2012 deri më 17 12 2012 Format e nevojshme për konkurrim gjenden në ueb faqen e Universitetit të Prishtinës www uni pr edu nga e cila mund të nxirren të plotësohen dhe pastaj të vërtetohen nga organet gjegjëse Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Konkurs-per-lirim-nga-pagesa-e-semestrit-per-s-%281%29.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  Mundus Action 2 gjë që e bën Universitetin e Prishtinës konkurrent serioz me universitetet e rajonit Programet në të cilat Universiteti i Prishtinës është pjesëmarrës në kuadër të kornizës Erasmus Mundus Action 2 janë programi Basileus i cili koordinohet nga Universiteti Ghent i Belgjikës programi JoinEU SEE i cili koordinohet nga Universiteti Graz i Austrisë si dhe program SIGMA i cili koordinohet nga Universiteti i Varshavës Poloni Këto programe do të ofrojnë bursa për studime jashtë vendit në të gjitha nivelet e studimit bachelor master doktoratë post doktoratë dhe mobilitete për staf akademik Mundësi aplikimi do të kenë studentët dhe stafi akademik i Universitetit të Prishtinës të cilëve do t u mundësohen studimet dhe kërkimet shkencore në universitetet prestigjioze evropiane Për t u informuar dhe më shumë rreth programeve në fjalë përfaqësuesit e këtyre projekteve do jenë të pranishëm në ditën informative që do të mbahet më 6 dhjetor ora 14 00 në Bibliotekën Kombëtare Universitare Mirëpresim ardhjen tuaj Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Me-6-dhjetor-UP-me-partneret-evropian-organizojne-.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  dhe universitetet Amerikane Me rastin e prezantimit të sfidave në të cilat ka kaluar dhe po kalon Universiteti i Prishtinës rektori Gashi kërkoi nga Ambasada Amerikane që të gjendet mundësia për sjelljen e ekspertëve nga SHBA ja të cilët do të mund t i ndihmonin vizionit tonë për avancimin e UP së Z Ismail e falënderoi rektorin Gashi dhe njëkohësisht shprehu kënaqësinë për raportet e mira ndërmjet UP së dhe Ambasadës Amerikane duke premtuar se do të shqyrtohet kërkesa për sjelljen e ekspertëve nga SHBA ja me qëllim të ngritjes dhe zhvillimit të cilësisë në UP Gjithashtu në këtë takim u diskutua edhe mundësia e bashkëpunimit ndërmjet kompanive të mëdha amerikane dhe UP së veçanërisht të fushës së teknologjisë siç është Microsoft Software me qëllim të përforcimit të kapaciteteve të teknologjisë profesionale brenda UP së Në fund rektori Gashi e përshëndeti kontributin e vazhdueshëm të qeverisë amerikane e cila nëpërmjet projekteve të ndryshme po e ndihmon zhvillimin e arsimimit në Kosovë Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-priti-ne-nje-takim-perfaqesuesit-e-A.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  me partnerët evropianë Nga partnerët evropianë ishin të pranishëm këto universitet partnere Universiteti i Tilburg ut Grac it Masaryk Arhus Ghent Bologna Antwerp dhe nga Universiteti i Tiranës i cili është bashkë koordinator në programin JoinEU SEE PENTA gjithashtu në këtë ditë informative ishin të pranishëm Prorektorja Tahiri profesorë dhe student Në kuadër të këtyre programeve ofrohen bursa për studime jashtë vendit në universitetet partnere evropiane në të gjitha nivelet e studimit Bachelor Master Doktoratë Post doktoratë dhe mobilitete për staf akademik dhe administrativ Qëllimi i kësaj ngjarje ishte që ta rrisë ndërgjegjësimin për programet për rëndësinë e tyre dhe për mundësitë që ato ofrojnë Gjithashtu konkurruesit në këtë ditë informative patën mundësi potencialë që të marrin informacione të detajuara për aspekte të ndryshme të programeve dhe të marrin përgjigje në pyetje specifike që ata i bënin nga partnerët evropian Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/U-mbajte-dita-informuese-per-Bursa-ne-programet-Jo.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive