archive-edu.com » EDU » U » UNI-PR.EDU

Total: 999

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  12 00 Prorektorja Tahiri u takua me z Philippe Ruffio nga Drejtorati i Arsimit të Komisionit Europian në Bruksel dhe me znj Canaj udhëheqëse e zyres kombëtare Tempus për të diskutuar zhvillimin e projekteve Tempus në Universitetin e Prishtinës Në takim u fol për arritjet e projekteve sidomos në zhvillimin e planprogrameve të reja dhe në mundësinë për mobilitete akademike si dhe për sigurimin e pajisjeve laboratorike Po ashtu u fol dhe për problemet me të cilat ballafaqohen projektet dhe për mënyrën se si mund të tejkalohen këto sfida Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor 06 40 Dinamika

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Perfaqesues-te-Drejtoratit-te-Arsimit-te-Komisioni.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive


 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  uroi studentët e këtij fakulteti në rrugëtimin e tyre akademik duke premtuar se menaxhmenti i UP së do të vazhdojë të angazhohet për ta ngritur cilësinë e mësimit dhe për ta përmirësuar infrastrukturën në Universitetin e Prishtinës Gjatë kësaj vizite rektori Gashi dhe prorektori Alija e vizituan edhe librarinë e Fakultetit të Mjekësisë e cila është e pajisur me 18 tituj të autorëve eminentë botërorë të përkthyera në gjuhën shqipe dhe që po shfrytëzohen nga studentët e Mjekësisë gjë që u vërtetua gjatë kësaj vizite dhe takimit që rektori Gashi pati me disa studentë në librarinë e Fakultetit të Mjekësisë Rektori Gashi theksoi se ndihet i kënaqur që tashmë studentët e Mjekësisë i kanë në dispozicion këta libra shkencorë të autorëve të ndryshëm botërorë të përkthyera në gjuhën shqipe që padyshim se është ndihmesë e madhe gjë që do të ndikojë në ngritjen e cilësisë së studimeve Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi--Librat-shkencore-ne-librarine-e-Fak.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  00 Rektori i Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina prof dr Ibrahim Gashi e vizitoi Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe të Arkitekturës Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike dhe Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike për të përcjellë mbarëvajtjen e mësimit në këto fakultete Rektori Gashi në vizitën e bërë i uroi studentët për fillimin e vitit të ri akademik duke u dëshiruar suksese në rrugëtimin e tyre akademik me premtimin se menaxhmenti i UP së do të vazhdojë të angazhohet për ta ngritur cilësinë e mësimit dhe për ta përmirësuar infrastrukturën në Universitetin e Prishtinës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat 26 1 2016 Për të parë rezultatet përfundimtare për KF dhe Senat të datës 26 1 2016 klikoni këtu 24 dhjetor

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-vizitoi-njesite-akademike-te-UP-se-p.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  njeriut të Komitetit Norvegjez të Helsinkit financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë në të cilin partner është Universiteti i Prishtinës Hasan Prishtina Rektori Gashi dhe prorektori Bajraktari pritën në një takim përfaqësues të Universitetit të Shkencave të Aplikuara të Salzburgut 08 nëntor 12 00 Në vazhdën e bashkëpunimeve mes Fakultetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina dhe Universitetit të Salzburgut në Austri sot në UP është realizuar vizitë studimore e një delegacioni nga ky ins Përfundoi punëtoria Ndryshimi përmes dizajnit në Fakultetin e Shkencave Aplikative të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina në Ferizaj 08 nëntor 12 00 Në kuadër të bashkëpunimit shumëvjeçar mes Fakultetit të Shkencave Aplikative të Universitetit të Prishtinës Hasan Prishtina në Ferizaj dhe Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Salzburg sot u përmbyll me sukses punëtoria njëjavore me 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet.aspx?page=76 (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  takim z Silviu Emanuel Dragoicea shef i Zyrës Ndërlidhëse të Rumanisë në Kosovë Rektori Gashi e uroi fillimisht z Dragoicea për emërimin në krye të Zyrës Ndërlidhëse të Rumanisë në Kosovë dhe e falënderoi për vizitën e bërë në UP Gjatë këtij takimi u biseduan mundësitë për bashkëpunim ndërmjet UP së dhe universiteteve rumune duke shpresuar për një fillim bashkëpunimi kulturor dhe akademik ndërmjet dy vendeve përmes programeve të mobilitetit të studentëve dhe stafit akademik Z Dragoicea shprehu interesimin e tij për t i shikuar mundësitë e bashkëpunimet në fushën e arsimit dhe të kulturës ndërmjet dy vendeve duke e informuar rektorin Gashi për gatishmërinë e tij të plotë për të iniciuar bashkëpunime ndërmjet Rumanisë dhe Kosovës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Rektori-Gashi-priti-ne-nje-takim-shefin-e-Zyres-Nd.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  programin Mevlana që parasheh mobilitet të stafit akademik dhe të studentëve për të tre ciklet e studimit në të gjitha fushat e studimeve që i ofrojnë këto dy universitete Rektori Gashi dhe prorektorja Tahiri pritën Rektorin Akhan bashkë me prorektorin e këtij universiteti Tancan Uysal si dhe Dekanin e Mjekësisë Stomatologjisë dhe Shkencave Shoqërore dhe diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit të ndërsjellë jo vetëm përmes Mevlanës por edhe përmes programit Erasmus Mundus ku merr pjesë edhe ky universitet turk Universiteti Izmir Katip Celebi edhepse rishtazi i themeluar ne vitin 2010 ka krijuar një reputacion për bashkëpunimin ndërkombëtar meqenëse shumica e fakulteteve i kanë ligjëratat në gjuhën angleze dhe kjo ka tërhequr studentë nga rreth 44 shtete të botës Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 2 Mandatet për Kë 26 janar 10 11 Rezultatet

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Universiteti-i-Prishtines-dhe-Universiteti-Izmir-K.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  titullin e më të mirëve në volejboll Për ne si menaxhment është obligim që t i mbështesim vlerat sepse triumfi juaj atje është një lajm i mirë për UP në prandaj me kohë e kemi mbështetur pjesëmarrjen tuaj në këtë turne ndërkombëtar tha rektori Gashi Më tej rektori Gashi shtoi se ky titull është një tregues i mirë se në UP krijohen vlera të mirëfillta ku studentët tanë të fushave të ndryshme janë konkurrentë të denjë në rajon dhe në botë Ndërkaq dekani i Fakultetit të Shkencave Sportive prof dr Sadik Krasniqi dhe profesori i volejbollit prof dr Musa Selimi këtë fitore e konsiderojnë ngjarje historike për UP në dhe për sportin kosovar në përgjithësi ku tashmë Kosova përmendet në mediet botërore si fituese e këtij turneu në volejboll Prof Selimi gjithashtu theksoi se tashmë disa nga sportistet e UP së janë ftuar për t i vazhduar studimet dhe për t i mbrojtur ngjyrat e disa universiteteve prestigjioze si Universiteti Amerikan i Dubait etj Në këtë turne ndërkombëtar morën pjesë universitete nga Evropa nga Afrika e Veriut nga Lindja e Mesme nga Azia nga Amerika e Veriut dhe nga Amerika e Jugut me rreth 2 000 studentë sportistë EURO ROMA 2013 është një turne i sporteve si futboll meshkuj futsal meshkuj dhe femra basketboll meshkuj dhe femra volejboll meshkuj dhe femra atletikë meshkuj dhe femra tenis meshkuj dhe femra pingpong meshkuj dhe femra dhe shah Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Studentet-e-UP-se,-vendin-e-pare-ne-volejboll-ne-T.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive

 • Universiteti i Prishtinës - Universiteti i Prishtinës
  shkencore industriale si dhe do të mbështesë transferimin e hulumtimeve në aktivitete specifike inovative që kanë për qëllim të adresojnë sfidat e të ardhmes Konferenca inauguruese e programit Horizon 2020 organizohet nga projekti Shtimi i mundësive për hulumtim në shkencat shoqërore në Kosovë dhe integrimit në Zonën Evropiane të Hulumtimit projekt i financuar nga Bashkimi Evropian dhe implementuar nga Qendra për Arsim e Kosovës KEC Në këtë konferencë do të prezantohet misioni dhe struktura e programit më të madh botëror për hulumtim zhvillim teknologjik dhe inovacion Horizon 2020 si dhe prioritetet e programit rregullat e përgjithshme procedurat e pjesëmarrjes në program dhe mundësitë e pjesëmarrjes për hulumtues dhe kompani nga Kosova Ju lutem që të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj te z Kushtrim Bajrami në kbajrami kec ks org përgjegjës për organizimin e konferencës Për më shumë informata klikoni këtu Tweet Share This Page Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus Kalendari e lajmeve shkurt Hë Ma Më En Pr Sh Di 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1 2 3 4 5 6 Shpallje Ngjarje 29 dhjetor 10 28 Thirrje publike për shprehje të interesit për monitorim të zgjedhjeve në UP Këshilli Drejtues në mbledhjen e mbajtur me datë 23 12 2015 mori vendim për shpalljen e zgjedhjeve të përgjithshme dhe të parakohshme në Universitetin e Prishtinës Gjithashtu vendosi që në perputhje me nenin 3 paragrafin 1 5 të Udhëzimit Administrativ nr 07 2015 të Qeverisë së Republikës së Kosovës t iu bëj thirrje të gjitha institucioneve organiz 19 janar 10 16 Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të studentëve për KS dhe Parlament të Studentëve 2016 1 Rezultatet përfundimtare

  Original URL path: http://www.uni-pr.edu/Lajmet/KONFERENCA-INAUGURUESE--E-PROGRAMIT-HORIZON-2020.aspx (2016-02-16)
  Open archived version from archive